[]

LCW Genç Giyim

Yarın LCW'nin genç giyim üzerine yapacağı bir toplantı sebebiyle LCW'nin genç giyim ürünleri hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Ürünler beklentileri karşılıyor mu? Bu ürünlerden neler bekliyorsunuz?
Fikirlerinizi bekliyorum.



 
Pantolonların kalıpları-kesimleri iriyarı insanlara göre hazırlanıyor gibi. Diğer birçok mağazalarda 32 bedeni giyebilirken LCW'de aynı bedeni giydiğimde şalvar gibi oluyor. Sanki kıçı büyük insanlara göre dikiliyor? Pantolon konusunda Koton, Dockers, Mudo gibi herhangi bir markadan biraz örnek alınması farz.


  • guzelmarmara  (13.08.09 20:42:24) 
Daha güzel tişörtler hazırlayıp satışa sunabilirler. Sade tasarımlarını tişörtlere de uygulasınlar. Baskısız, düz renk, kaliteli tişört hazırlasınlar bak nasıl yok satıyor (badi tarzı olmayacak, normal tişört şeklinde olacak)

Fiyat açısından çok rahat. Bizim fakültedeki birçok arkadaş, ucuz ve kaliteli olduğu için LCW'yi tercih ediyor. Bunu da belirteyim.
  • vita vinum est  (13.08.09 20:54:18) 
özellikle gömleklerde lcw'nin klasik çizgiyi bozmasını bekleyemeyiz tabi ama x-side biraz daha değişik modeller deneyebilir mesela kolları katlandıktan sonra düğmelenen modeller ya da işlemeli modeller.

fiyat/performans açısından epey iyi ürünler.Gerçi bu konuda yapılabilecek çok bir şey yoktur herhalde ama yine de bir ürün alırken "herkeste görmek" çekincesi oluşuyor.o konu rahatsız edici sanki biraz.
  • nevrochaotica  (13.08.09 21:12:22) 
bayan bölümünde hem ürünün kalitesi düştü hem de tasarımlar çirkinleşti çok değil birkaç sene önce elimde 8-9 parçayla hangisini almaya karar vericeğime karar veremezdim her gittiğimde, şimdi şöyle bir dolanıp çıkıyorum gözüme tek tük takılıyor güzel ürün oldu mu..


  • orange coffee  (13.08.09 22:02:25) 
fiyatlar oldukça uygun buna bir lafım yok. ancak tasarım konusunda çok dar bir çerçeveye sahip olduğunu düşünüyorum firmanın. bütün desenli tişörtlerde ve sweat'lerde armamsı rock konseri ilanımsı kocaman ingilizce yazılar var ve bunlar son derece anlamsız şeyler, en azından üzerinde ne yazdığına dikkat eden ben gibi birisi için. ayrıca renklerin mat ve solgun olduğunu düşünüyorum, ürünler biraz daha parlak olabilir.

bunun haricinde düz renk ve sade ürünlere de biraz önem verilebilir. özellikle kazak ve tişört konusunda orasında burasında örgü, baskı, desen bulunan ürünlerin yanında son derece sade ve düz giyecekler de satılabilir emin olun gençlerden de orta yaşlılardan da iyi talep görecektir bu ürünler.
  • i ve been mistreated  (13.08.09 22:29:15) 
bir genç olarak bırakın alışveriş yapmayı girmiyorum bile lcw'ye. anca anneanneme hediye falan almam gerekirse giriyorum.

ürünler dönemin modasından tamamen uzak +35 yaşa hitap ediyor. yakalı ve kalın penyeler, soluk renkler, şekilsiz kesimler, ı ıh son derece başarısız. genç giyimi değil yani anneler teyzeler bayıla bayıla giyiyorlar.
  • holly golightly  (13.08.09 23:06:45) 
kadın ürünleri tamamen türbanlı giyime hitap ediyor gibi etek boyları garip gömlekler garip elbiseler ise zevksiz.


  • elbar  (13.08.09 23:14:22) 
elbar ın dediğine kesinlikle katılıyorum yıllar önce LCW kadın reyonu cok güzeldi gercekten de genclere hitap ediyordu ama şim bildiğin türbanlı palto altı giyim şeklini almış durumda bence. tişörtler çirkin zevksiz, renkler soluk, her bluzde manasız desenler var ya koca koca çiçekler ya otlar, kötü renklerin birleşimi falan derken tamamen soğudum eskiden böyle değildi, el değiştirdi falan diye düşündüm ben hep. sanırım bu dediklerimi de kimse düzeltmez sonucta şimdiki cizgisi belli...


  • velvet revolution  (13.08.09 23:29:04) 
sırt baskılı tşörtler artsa satışlar artar diyorum


  • perloneth  (13.08.09 23:33:48) 
çocukken hep LCW giyinirdik. rengarenk tişörtleri vardı, üstünde maymun baskıları falan olurdu. sonra gömleklerimiz ve pantolonlarımız hep lcw olarak devam etti ama 5-6 yıldır uğramıyorum bile LCW'ye. böyle bir sıkıcılık, tarzsızlık var sanki LCW'de. dendiği gibi, kapalı kesime hitap etmeler falan..
metropollerdeki vitrinlerine bile hiçbir şey koymuyorlar LCW'nin, bu dahi kanıtı nasıl sıradanlaştığının.

  • aithra  (14.08.09 12:10:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.