[]

askerlik oteleme

Iyi aksamlar.

Son sinif ogrencisiyim 4 aya mezunum. Uzmanlik sinavi ve doktora basvurusu yapacagik da olmazsa bir yil daha çalışma süresi var ve bu sure icinde beni askere cagirirlar mi bilmiyorum.


Tekrar üniversite sinavina mi girmeliyim derken yogunluktan ygs basvurusunu kaçırdım.

Eminim vardir bu konularda uzman aranizda. nedir durum agbiler?

Ne yapmaliyim?

 
Mezun olduktan sonra 2 yıl tecil hakkın var


  • amarikanya fitbolcusu  (25.01.15 19:20:41) 
Tecil ettirirsen gitmek zorundasin diyorlardi. Ben uzmanlik sonrasi bedelli denk getirmek istiyorum bir etkisi olur mu?


  • bir ileti paylastim  (25.01.15 19:41:54) 
lisans tecil bitmeden bir yüüksek lisansa kayıt olursan bir 3 yıl daha tecil olur


  • filipis  (25.01.15 19:43:30 ~ 19:44:40) 
Diş hekimi oluyorum. o yuzden yuksek lisans mezunu sayiliyorum.


  • bir ileti paylastim  (25.01.15 19:54:45) 
ben zamanında üniversite bittikten sonra 2 yıl tecil hakkımı kullanıp, 2. yılın ortalarında yüksek lisans kaydımı yaptırıp tekrar tecili uzatmıştım. tahminim doktora başvurusu için de aynı durum geçerlidir; hak kaybına uğramazsınız diye düşünüyorum.

benim sürcim 2009-2014 seneleri arasındaydı, yine de inceleyin yanıltmak istemem.
son bir tavsiye daha vereyim. benim dönemimde tecil işlerini üniversite yapıyordu. üniversite benimle aynı durumdaki arkadaşlarımdan birinin tecil işlemlerini atlamış. sonrasında halledilse de yine de biraz sıkıntı olmuştu. yani tecile dair işlemleri iyi takip ve kontrol edmek lazım. kolay gelsin.
  • ewereste  (25.01.15 20:08:56) 
Yl mezunu isen doktoradan başka çare yok. Çalışma durumunda sıkıntı olmazsa bakaya kal? Zaten bedelli genelde asker kaçakları için. Bu yüzden yaşı yüksek tutuyorlar. İlk 1 sene bakaya cezası 100tl 2. Sene 600 falan. Çok yüksek paralar değil. Bedelli çıkınca parasını verir kurtulursun. Ha ama askerlik durum belgesi lazım olursa o iş yaş


  • filipis  (25.01.15 20:16:51 ~ 20:18:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.