[]

farenin sol tuşu basılı tutuyormuşum gibi davranıyor ?

efeğm hörmetler. bir adet teknolojik farem var ama son günlerde garip davranmaya başladı. hani bir kelimeyi sol tuşa basılı tutarak işaretliyoruz ya, öyle bir kastım olmadığı halde o hareketi yapmışım gibi davranıyor. ya da ne bileyim tek satırı seçmek isterken bir anda tüm sayfayı seçiyor falan böyle saçma sapan takılıyor.

bi yerine su falan mı kaçırdım bilmem ki ? arada elim terliyor kullanırken ama başka sebep olabilir mi ? performance mx lan bu mouse !!

:(

 
mousu değiştir, sol tuşun altında esneyen bi klips var o kırıldığı zaman oluyor böyle.


  • masa penisi  (22.01.15 17:20:32) 
Geçmiş olsun, çöp.


  • razvan rat  (22.01.15 18:00:41) 
sağolun be !

:'(
  • kuul  (22.01.15 18:06:10) 
neyse sanırım cevabı kendim buldum. belki bir zaman başkalarının işine de yarar diye yazayım. bir kere bu yaygın bir problemmiş. değişik çözümleri olduğu yazılı. birisi mouse'u açıp masa penisi'nin de dediği gibi sol tuş altındaki zımbırtıyı değiştirmek. acemiler için zor olabilir belki. diğeri de şu programı çalıştırmak. önemli ölçüde çözüyormuş problemi

www.experienceit.pl

forums.logitech.com
  • kuul  (22.01.15 18:14:22 ~ 18:17:15) 
@kuul favoriledim

bol mouse eskiten benim için de ileride lazım olabilir :)
  • razvan rat  (23.01.15 10:53:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.