[]

size göre başarısız insan nedir?

bir ilişkiyi bile sürdürmeyi beceremeyen insan'da başarısız mıdır?




 
Yoktur


  • aeroflot  (21.01.15 17:18:30) 
Da ayri


  • aeroflot  (21.01.15 17:22:22) 
'Asıl başarısız insan, büyük işleri gerçekleştiremeyen değil -bunu kim başarmıştır ki- bir yuva kurmak, bir dostluğu, bir kadınla mutlu bir ilişki sürdürmek, ekmek parası kazanmak gibi küçük şeylerde başarısızlık gösteren insandır. Başarısızlığın en acısı budur.'

der, Cesare Pavese.

Tam da senin gibi düşünmüş sanki.
  • amelie poulain  (21.01.15 17:24:14) 
bir ilişkiyi sürdürmekten beter eşşek kadar olup hala bir ilişkisi olmamış insan başarısızdır. isterse iş hayatı süper olsun. garip her şeyden önce.


  • fransizkalanadam  (21.01.15 17:24:36) 
Ne alaka yav, karşına anlaşabileceğin biri çıkmıyorsa napıcan
Kısmet bu işler

  • emirkulu2  (21.01.15 17:25:33) 
Iliski 2 taraflidir. Basarisiz insan zannimca bes kurus para kazanamayandir


  • photo85  (21.01.15 17:33:31) 
Yeterli fırsatlar sunulduğu halde bunları değerlendiremeyen, sonucu değiştiremeyen insandır.

Sahalarda güzel bir örneği, Guiza.

Ya da Hayrettin.

Hayrettin Hayrettin
.mı götü kaybettin
Futbol senin neyine
Hayretin?
  • [silinmiş]  (21.01.15 17:36:50) 
başarısız bir insan başarısız bir çevreden geliyordur.

başarı bir çok kategoride değerlendirilir. herkes başarıyı bir kalıba sokabilir. fakat psikolojik olarak başarı olumlu motivasyon olarak düşünülmelidir.
olumlu motivasyonun oluşabilmesi için olumlu bir çevre gereklidir ve bu çevre daha anne karnında bireyde şekillenmeye başlar.
birey çevresinden edindiği olumsuz davranışlar örneğin sosyo ekonomik seviye, iletişim eksikliği, sevgi eksikliği, huzursuz bir aile gibi nedenlerden bireyin başarılı olmasını güç bir duruma sokar.

belki birey bir ada satın alacak kadar zengin olabilir, dünyaca ünlü bir futbolcuda olabilir bu durumlar kapitalist algı biçimimizin bunu bir başarı olarak görmesidir sadece. dolayısıyla birey olumlu bir motivasyon yaşamamış olabilir. ayrıca başarının elde "ettiğin kadar" görülüyor olması ve düşüncemizde yer buluyor olması, dünya toplumlarının ne kadar acınacak bir düşünce seviyesinde olduğunu gösterir bize.
sonuç olarak başarısız insan başarısız bir çevrenin ürünüdür
  • Solem2  (21.01.15 17:40:08) 
Bence uc bir durum olmadikca hayatin ona verdikleri ile mutlu olmayi beceremeyen,yillar boyu kronik mutsuzluk yasayarak hayatini harcayan kisi basarisizdir.

Yoksa bir iliskide veya iste dikis tutturamayan kisi, baska bir iliskide veya iste 'ben niye onceden bu kadar uzmusum kendimi, niye zorlamisim' diyebilir.
  • aychovsky  (21.01.15 17:44:45) 
Benim babam lan basarisiz insan essek gibi çalışıp neredeyse hic yaşamıyor.yasamadigi hayatının yukunu cekiyor.cok korkuyorum oyle olmaktan.omur boyu calisip ev ve araba borcu odeyen herkes basarisizdir.


  • bluebey  (21.01.15 17:48:40) 
bağımlılıklarıyla baş edemeyen insan başarısız insandır.


  • dusmanimizkindirbizim  (21.01.15 18:00:19) 
aychovski+1

halinden memnun olmayan başarısızdır.
  • nereye bu gidis  (21.01.15 18:05:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.