[]

Göztepe'den İspanya Konsolosluğu'na max. 1 saat sürecek ulaşım...

... yolu var mı?

Çooook sevdiğim, eski ev arkadaşım orada staj kazandı, tekrar yanıma gelmek istiyor ancak aşağıdaki adrese ulaşım ne kadar sürer, onu bir öğrenmemiz gerek. Lütfen 1 saati aşmaz, yeter ki şu yolları kullansın diyin :(

İspanya Konsolosluğu İstanbul Adres: Karanfil Aralığı Sokak, No:16, 1. Levent, 80620 Beşiktaş / İSTANBUL

 
haritadan baktığım kadarıyla, uzunçayırdan metrobüse binip, zincirlikuyuda inip, gayrettepe metrosuna aktarma yapıp, levent istasyonunda inip biraz yürüyerek gidebilir. ne kadar sürer tam emin değilim ama bir saati geçeceğini sanmıyorum.


  • inheritance  (21.01.15 10:12:49) 
En hızlı yolu, bir şekilde vapura ulaşıp, kabataşa geçip, füniküler ile taksim'e çıkılıp, metro ile gidilmesi gerek.


  • bomcu onurun bomu  (21.01.15 10:17:47 ~ 10:18:02) 
hocam göztepe'nin hangi göztepe olduğu daha önemli bence. e-5 mi? minibüs caddesi mi? bağdat caddesi mi? hepsinde de metrobüse vasıta + metrobüs + metro en fazla 1 saat 15 dakka sürer diyorum. 50 dakkaya gidip geldiğim de oluyor maslak'a göztepe'den.


  • raikkonen  (21.01.15 10:19:33 ~ 10:20:03) 
metrobüsü kullanarak çok rahat 1 saatte varır.


  • nilmiye  (21.01.15 10:19:43) 
göztepe minibüs yolu - e 5 arası


  • dessy  (21.01.15 10:25:40 ~ 10:25:49) 
iş çıkışına denk gelmeyecekse, levent - zincirlikuyu otobüsle 10 dk. zincirlikuyu - söğütlüçeşme 20 bilemedin 25 dk. söğütlüçeşme - göztepe otobüsle veya dolmuşla 20 dk desen hadi yine iyisin bir saat sürmüyor.

staj demişsin tabii iş çıkışına denk gelir. bu sürelere araç bekleme + trafik olarak bir yarım saat ekle. ama her gün başa olur. ben etiler - beylerbeyi arasını bazen 35 dkda bazen 1 saat 50 dkda gidiyorum. kısmet bu işler.
  • freya  (21.01.15 10:27:32 ~ 10:28:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.