[]

kilo veriyorum, göbek dur yapma diyor

arkadaşlar ben 1 ayda 6 kilo verdim , boy 1.80 kilo 88 oldu , 3 beyazı kestim abur cubur falan hepsi hayatımdan çıktı, haftada 2-3 kerede sabahları 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum , onun dışında pek bir hareket yok bende , ama ne bilim aynaya baktığımda bir çökme gördüm kendimde, kollar ve vücudum üst kısmı baya kilo vermiş belli , ama bel kısmı özellikle göbek ve popo bana mısın demiyor , göbek tamam 1 ay önceki gibi değil ama çokta bir oynama yok, neyi yanlış yaptım ben ya




 
ağırlık kaldırmadın.


  • namus ninjası  (20.01.15 22:30:52) 
Yoğurda aban. Sebebini bilmiyorum ama bel çevresinde ciddi farkettiriyor 1 haftada sonuç alırsın

edt: başkasının yaptığı yoruma laf sokmadan yorum yapabildiğiniz gün, gerçekten modern insan olacaksınız. bu halinizle ergen irisine benziyorsunuz.
  • emirkulu2  (20.01.15 22:31:12 ~ 21.01.15 08:36:46) 
göbek en zor eriyen yer diyorlar, gerçekten öyle. çok uğraştırıyor. moralini bozma göbek gidecek mutlaka.


  • rock n roll  (20.01.15 22:31:46) 
istersen bebekliğinde yoğurt kazanına düşmüş ol, estetik bir vücuda ağırlık kaldırmadan bokumu sahip olursun.


  • namus ninjası  (20.01.15 22:32:40) 
aga göbeğe eyvallahım var da bende meme var onu nasıl çözücez ya?


  • bad motherfucker  (20.01.15 22:33:14) 
hayır ben bu gidişe 3-4 ay sonra 75leri bulacağım , skinny fat olmak istemiyorum, gayette sağlıklı besleniyorum


  • docrivers  (20.01.15 22:33:20) 
@namus ninjası

abi tamam sana özel ağırlık kaldıracağım ama ona zamanım yok, şu yaza dümdüz kalem gibi girmek istiyorum, hani herkeste ağırlık kaldırmıyor bildiğin dümdüz amele gibi olmak istiyorum, yazdan sonra zaten body'e başlayacağım
  • docrivers  (20.01.15 22:35:23) 
bir kötü haber daha, yağ dokusunu oluşturan hücreler, zayıfladığında yok olmuyorlar.


  • namus ninjası  (20.01.15 22:36:40) 
bölgesel zayıflama diye bir şey yok ki.

Şimdi bunu düşünce deneyiyle açıklayacağım.

Öncül bilgi.

Göbek ve bel çevresinde depolanan yağ miktarı, yüzünüzdeki, bacağınızdaki, kolunuzdaki yağ miktarından fazla.


Şimdi örneğimize gelelim.


Bir kız bir erkek düşünelim. Kızın saçı 145 cm olsun erkeğin saçı 4 cm.

Erkek olan saçından 3.5 cm kız olan da 23 cm kestirsin.

Siz hangisini gördüğünüzde saçını kestirdiğini daha çabuk anlayabilirsiniz? muhtemelen erkek olanı.


Göbek meselesi de böyle aslında. Oradaki yağ miktarı fazla olduğu için oradaki değişimin farkedilmesi için çok daha fazla kilo verilmesi gerekiyor.
  • godsparticle  (20.01.15 22:37:16) 
vücut nereden zayıflayacağına kendi karar verir. ama genel geçer kural olarak: en eski yağlar en son erir.
proteini arttır, karbonhidratı düşür. kaliteli yağ ye. bol su iç.
ağırlık çalışmasını da hayatına dahil etmeye başla ufaktan +1
  • iz  (20.01.15 22:41:39) 
Vücut besinlerden aldığı karbonhidratı glukoz olarak depolarken 1 gram glukoz başına 3 gram da su depolar. Yani ödem oluşur. Diyete grip spor yapmaya başladığınızda da ilk önce bu depoladığı suları gider vücuttan. Yani sizin o kilo verdiğim dediğiniz 6 kilonun büyük bir kısmı su ne yazık ki. O yüzden götünüz göbeğiniz hala yerinde duruyor.

Çözüm ne peki? Çözüm vücudu bir strese sokmak, biraz zorlamak. 1 ay yeterince yürümüşsünüz, kondisyon yüklemişsiniz, kalbiniz falan da hazırdır artık. Çıkın koşun. HIIT yapın. Ancak böyle verimli bir şekilde yağ yakarsınız. Onun dışında ağırlık çalışın. İnternette vücut ağırlığınız yapacağınız pek çok çalışma var, onlara yüklenin.
  • angelus  (20.01.15 22:41:41) 
Yüksek insülin merkez bölgede yağ depolatmaya meyillidir. Karbonhidrat kaynaklarından uzak dur.


  • arnold schwarzeneger  (21.01.15 07:50:20) 
fitness ile ilgili haşır neşir olmamın 8. ayındayım şu an, 109 kilo ile başladığım yolda şu an 78-80 kilo arasındayım, %45 yağ oranımı %18-20 civarına çektim ve bilinçli olarak yaptığım için vücudumda en ufak bir sarkma yok, son derece düzgün ve kas yapısına sahip olarak yoluma devam ediyorum.
vücudunuz için önemli bir nokta sadece cardio yaparak kilo verebilirsiniz fakat bu yağ mı olur, vücuttan su atılması ve kas kaybı mı olur bunu siz aynada göreceksiniz. %90 olarak su ve kas kaybı yaşarsınız.
en fazla 15-20 gün cardio yaptım bu 8 ay boyunca.
şöyle daha kolay bir yol var, kas kütlenizi artırın ve kasların enerji ihtiyaçlarını da yağlardan elde etmesini sağlıyoruz ve böylelikle yağ yakım hızımızı artırıyoruz.
ama ne kadar ağırlık çalışsanız da temiz makro gıdalardan almadığınız sürece sonuç alamazsınız.
  • bin dokuz yuz sifir bess  (21.01.15 08:17:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.