[]

Sigarayı bırakınca gelen nefes darlığı hissi

yaklaşık 1 hafta önce sigarayı bıraktım ve daha öncesinde spor yaparken çok rahat olan nefes alışım-ciğerlerimin durumu resmen kötüleşti. artık spor yaparken-koşarken nefesim yetmiyor daha fazla yoruluyorum vs. bunun tam tersi olması gerekiyor diye biliyorum ama acaba sigarayı bırakanlarda geçici bir durum mudur bu?




 
Doğrudur, olabilir. Ben nefes bile alamıyordum. 2-3 hafta sonra sabah uyandığınızda aldığınız nefesin ne kadar temiz olduğunu hissedeceksiniz ama.


  • teknikekip  (20.01.15 16:02:26) 
Bir ay süren bir öksürük dalgası olmuştu bende.. Annemde de benzer bir durum vardı.
Birkaç hafta sürebilir, sonra düzeliyor.
Düzelmezse bir doktora görünün yine de.
  • hayal bilgisi  (20.01.15 16:03:24) 
Tertip naber ya


  • washe  (20.01.15 16:10:50) 
Benim ağzımda yara bile çıkmışlığı var. 1 ay sıkıntı çekeceksin. Hoşgeldin aramıza hayat çokgüzel


  • youshookmeallnightlong  (20.01.15 18:30:39) 
Aynısı yaşıyordum, aldığım nefes yetmiyor gibi geliyor iç çekip derin nefes almaya çalışıyordum, bir tane sigara içince geçiyordu, nefesim saçma bi şekildenormale dönüyordu. Olayın saçmalığından da anlaşılacağı üzere stres kaynaklı bir olay, sabret geçecek, ben sigarayı bırakalı 1,5 yıl oldu neredeyse.


  • delicevat  (20.01.15 19:31:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.