[]

hepsiburada.com'dan Beyaz Eşya almak

mantıklı mı sizce? kargosu bedava, 24 saat içinde kargoya veriliyor ve fiyat olarak da çoğu yerden avantajlı gibi duruyor. ama içimde bir acayip hisler oluşuyor pahada büyük bişeyleri online alırken nedense. belki de yaşlanıyorumdur, internet moruğuyumdur, bilemiyorum.

böyle alan eden ama sıkıntı yaşayan? ya da belki çoook memnun olan, "iyi ki böyle yapmışım, heryerde araştırdım, en avantajlı hepsiburadaydı, ürün aynı beklediğim gibi çıktı, ailecek çok memnunuz, buradan hepsiburada ailesine sevgiler." diyen, ürün altına yorum bırakan var mı?

şimdiden teşekkürler!

 
Hangi kargo ile göndereceklerini öğrenin. Düzgün bir şirketse sorun olmaz. Tezel lojistikten benim başım çok yandı. O yüzden onlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Horoz nakliyat görece daha iyidir. Yine de apartman girişinde teslim ettiklerini duymuştum.


  • onexey  (20.01.15 08:37:26) 
Aras kargo ise alın. Ben hizlial'dan almıştım beyaz eşyaları. Aras getirdi. Eve kadar (3. kat) taşıdılar sağolsunlar.


  • teknikekip  (20.01.15 08:39:31) 
ürünü kata çıkarmaları, taşımaları kargo firmasıyla ilgili değil firmanın şubesiyle ilgilidir. şubedeki elemanlar taşımayabilirler. genelde lojistik firmaları kata çıkarıyorlar (yurtiçi lojistik, horoz lojistik vs.) ancak kargo firmaları (aras, yurtiçi, surat kargo vs.) çıkarmıyorlar.

siz ben çıkarırım taşırım diyorsanız hiç sıkıntı olmadan alabilirsiniz.
  • mr.goodcat  (20.01.15 08:43:59) 
valla buzdolabı bakıyorum, bence ben çıkaramam 2. kata :D


  • loveinaflipbook  (20.01.15 08:45:11) 
biz bulaşık makinesi ,çamaşır makinesi fln hep www.buroteknik.com dan aldık.
fiyatlarını bir karsılaştırın,burası baya uygun oluyor ve çok ilgililer.
eve kadar taşındı vs.

onun haricinde hepsiburada.com dan süpürge fln almıştım.
sorunsuz geldi.
çok fazla şikayet oldugu için tırsıyorum aslında hepsiburada'dan alışveriş yapmaya ama açıkcası sorun da yaşamadım hiç.
  • demoniclewinsky  (20.01.15 08:48:40 ~ 08:49:56) 
kargocunun insiyatifinde bir olay. ev düzerken ben de düşünüyordum ama cesaret edemedim. 2. kata kız halimle buzdolabı çıkaramam ben. (evet ben de 2. katta oturuyorum :D )

ayrıca hepsiburadadan alıp, memnun olmadığım ürünlere yorum yazınca yayınlamadıklarını farkettim. çok dürüst değil o kısım. ordan o kadar büyük meblağda bişi almaya cesaret edemem şahsen.
  • emirkulu2  (20.01.15 08:52:00 ~ 08:52:54) 
aynen eve kadar çıkarıp çıkarmamaları çok önemli. Zamanında abimin eşi başka bir internet sitesinden gardırop aldı. Kapıya bırakıp kaçmış lavuklar. 3 kat çıkarmak resmen canımı veriyordum.

ayrıca bence beyaz eşya alırken yaşanılan mahallenin esnafı tercih edilirse daha iyi olur. Hem indirim konusunda da yardımcı olurlar hem de taşıma kısmı hiç sıkıntı olmaz.
  • hononu  (20.01.15 08:56:22 ~ 08:57:01) 
ben hepsi buradadan 2 kere televizyon aldım. çok büyük ekran değildi gerçi ama hiç sorun yaşamadım.


  • innerbliss  (20.01.15 08:57:11) 
ben hepsiburada'dan bir aspiratör aldım. iade etmem gerekti.

yurtiçi kargodan başkası ile iade kabul etmediklerini söylediler. yurtiçi kargo da 20 gün boyunca gelip almadı evden. 20 günün sonunda da "adresiniz yanlış yeni kayıt açmanız lazım." dedi.

hepsiburada ile görüştüm, başka kargo firması ile göndereyim, kargosunu ben ödeyeyim diye, olmaz dediler.

yarın öbür gün iade durumunda koca buzdolabını sırtlanıp kargo şubesine taşımak zorunda kalabilirsiniz.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (20.01.15 09:53:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.