[]

aramızdaki grafikerler

yeğenimin doğum günü için bişiler yapalım diyoruz. var mı ben yaparım yea nolcak diyen bi grafiker arkadaş.




 
battal gemalmaz var kesin yapar o
(çok pis iş kitlerim)

  • emirkulu2  (19.01.15 20:12:24) 
o kim ki hacu?


  • spirit crusher  (19.01.15 20:17:57) 
Yaparız efenim. detayları verin, yarın birşeyler çalışırım.


  • battal gemalmaz  (19.01.15 20:21:49) 
Ben çaardımmı gelir saolsun asdsfd


  • emirkulu2  (19.01.15 20:28:15) 
emirkulu o zaman bi tiki hakettin aslkjfsa. görüştüm şimdi yardımcı olacak saolsun.


  • spirit crusher  (19.01.15 20:36:32) 
işimizi bedavalaştırdığın için kaybedeceğim tüm paralar senden çıkar umarım battal gemalmaz


  • michael_knight  (19.01.15 21:53:51) 
Ben burda insanların ufak tefek yardım isteklerine yanıt verince siz iş kaybediyorsanız, hakkaten acınacak durumdasınız demektir. Ne kadar kaybediyorsanız söyleyin ben vereyim.
Benim böyle ufak tefek arkadaş ricalarından para kazanmak gibi bir misyonum yok, bu tarz işlerden gelecek paraya ihtiyacım da yok. Burada bu şekilde yardım isteyen insanları para kaynağı olarak görüp mezar soyguncusu gibi davranmak bana göre değil. Duyurudan iş gelsinde yapalım diyecek kadar düşmedik.
Gidin nefretinizi başka yerde kusun lütfen.
  • battal gemalmaz  (20.01.15 09:23:58) 
işi bilen adama dokunmaz ufak tefek şeyler. ccc battal reyis ccc


  • emirkulu2  (20.01.15 09:46:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.