[]

şu lambadan kullanan var mı?

ikeadan linkteki lambadan almak istiyorum, yatak başucuna takıp, kitap okurken kullanacağım. kullanan var mı tavsiye eder misiniz? aslında asıl merak ettiğim mandal kısmının ölçüleri. hiçbir yerde bulamadım. takacağım yerin arkası duvar olduğu için oraya sığacak mı bilmiyorum. online alacağım olmadı iade ederim diye düşündüm.


www.ikea.com.tr

edit: demek istediğim tam şu ölçü:
i.hizliresim.com

 
bunun bir benzerini ben kullanıyorum yatak başında. arkaya doğru uzanan bir kısım yok. fotoğrafya kıskaç labma ayağı gibi düz oturtulduğu için arkaya doğru gidecekmiş gibi duruyor. ama yatak başında bu kısım dik duracak. yani arkaya giden yer kıskacın iki ucu kadar 2-3cm olur en fazla. lambanın gövdesi kıvrak bir şey. istediğiniz gibi eğer bükersiniz.


  • in pyjamas  (19.01.15 14:41:18) 
in pyjamas
dediğim ölçüyü fotoğrafta gösterdim bahsettiğin yer aynı ölçü mü acaba? benim yatak başı çok kalın bu yüzden arka tarafından mandallayacağım. o kısımda duvara çok yakın. dediğin gibi iki cm ise kurtarır ama daha fazlaysa kurtarmaz galiba :/

  • yue  (19.01.15 14:55:21) 
bende var bundan, su an iste oldugum icin olcusunu bilemiyorum mandal kisminin 4-5cm civari muhtemelen. carpraz falan takarak bir sekilde uydurabilirsin takacagin yere.

guzel lamba, memnunum ben ama isigi bekledigimden fazla gelmisti.
  • nawres  (19.01.15 14:58:14) 
@yue

o dediğin kısım enine değil de dik duracak işte yatak başına mandallandığı zaman. o yüzden o uzunluğun duvarla bir alakası olmayacak. seni ilgilendiren kısım mandalların bacak mesafesi olacak.

ama yatak başı dümdüz değil de arkaya doğru çıkıyorsa ve sen de bu lambayı yere paralel şekilde vidalayacaksan o gösterdiğiniz kısım uzunluk olarak ölçülebilir.
  • in pyjamas  (19.01.15 15:37:08 ~ 15:37:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.