[]

sevgilim ve 3. bir şahıs

kiz arkadasim kendisine "erkek arkadasim var" dediginde "hayiiiir olamaaaz" diyen bi tip var elimizde.
(ki ben soyletiyorum kiz arkadasima "erkek arkadasim var de" diye)

kiz arkadasim bana bu adamin boyle cevap verdigini bana anlatiyor, gizlisi saklisi yok.

en son az once saat 4'te whatsappta kiz arkadasima soruyorum "kiminle konusuyosun su an" diye,
"ayse fatma hayriye" bir de bu tipin adini veriyor. yine gizlisi saklisi yok. kendisine guveniyorum da. normal arkadas gibi konustuklarina %100 eminim.

ama bana etik gelmiyor. sana açilan biriyle erkek arkadasin olmasina ragmen neden konusursun gece 4'lere kadar? adam umit beslemez mi? atesle barut yanyana durur mu? sen adamin senden hoslandigini bile bile neden konusmaya devam edersin, masumca da olsa?

ben de en sonunda dedim ki "iyi hadi o zaman bana eyvallah" ve bitirdim iliskimizi.

ortada fiziksel bir sey yok ama ben kendimi aldatilmis hissettim. abartiyor muyum? abarttim mi sizce?

 
Kızın öyle bi niyeti olsa ''bak bana söyle söyle dedi'' demez, ya da onla konustugunu sana söylemez. Abartmışsın aldatılma konusunda ama isteyerek veya değil, sevgilin cocugu etrafında tutmak istemiş olabilir. Ego booster sonuçta.


  • shejia  (18.01.15 05:07:16) 
çok ama çok sıradan bir durum. Tamamen egolarını şişirmek ya da cepte tutmak amaçlı yaptıklarını sanıyorum. Bayılıyorlar buna. Kadınların büyük çoğunluğunda böyle. Bilinçli mı bilinmez.

Ayrılmasaydın ileride bol bol kavga edecektiniz. Size "ayşe fatma hayriye" hiç öyle biri değil. Abartıyorsun. Sevgilim olduğunu biliyor hem" diyecekti bu temasa kavga edecektiniz. Arkadaşlarına "yarey beni çok bunaltıyor. Gereksiz kıskanıyor" diye dert yanacaktı. Sonunda ayrıldığınızda da "ayşe fatma hayriye" yine ondan hoşlandığını belirtecekti.

Eğer çok "geniş" bir insan olup bunu takmasaydın sorun olmazdı fakat takarsan terk edilme ya da aldatılma ("off choq bunaldım yhaa" diye düşüneceğinden) ihtimalin vardı. Bu bir ihtimal ama. İhtimal değil garanti olan ise tartışma.
  • nawar  (18.01.15 05:46:04) 
sizden önce arkadaş olabilirler, kız hala arkadaş olabileceklerini düşünüyor olabilir, iyi bir insan olduğunu düşünüyordur kendinden her hoşlanan kişiyi hayatından çıkarmanın mantıklı bir hareket olmadığını düşünüyordur. her şeyi açık açık anlatmasına rağmen güvenmiyorsanız eğer ayrılmanız iyi olmuş, kız için tabi.


  • kahin ahtapot paul  (18.01.15 06:38:48) 
Ayrilmaniz iyi olmuş. İkiniz için de. İlişki tanımıniz, guven anlayisiniz farkliymis, birbirinize uymuyormussunuz demek ki.


  • nereye bu gidis  (18.01.15 08:58:33) 
Hayır haklısın. Ben ki bu konularda geniş bir insanım, kız arkadaşının "hoşlandığı ve sevgilisi olduğunu bildiği halde kızın paçasını bırakmayacak kadar kalitesiz bi adamla" ortak noktada buluşabilmesi bile ayrılık sebebi. Aldatılmadın ama bu kadar bencil bir insan ileride onu da yapardı. Önüne bak hiç üzülme.


  • pandispanya  (18.01.15 09:17:14) 
Donut güzel demiş katılıyorum. Bu dürüstlük de iyi kamuflaj yalnız.
İki gün sonra çıktıklarını duyarsan şaşırma

  • emirkulu2  (18.01.15 09:51:07) 
abi bana kızmada abartıyorsun. bu çünkü hep olacak bir şey, dısarıda sap ordusu var kalede kaleci olsun olmasın sanslarını deniyorlar. yani kız zaten sana sadıksa falan niye ayrıldın ki.

bu ülkedeki var olan yarrak fazlalığı oldugu sürece bunlar hep olacak şeyler. adam sonucuna ulasmıs işte al hemen pes etmişin.yarın o gülümseyen at hırsızı tipiyle senin kız kolunda görürsen sasırma. ben olsam o cocugu bulur arkadaşlarımla bir yerde kıstırır benzetirdim. annen baban nüfuzluysa bir şeyde olmaz zaten. sevgilisi olan kızlara asılan amcık evlatlarından nefret ediyorum.
  • fransizkalanadam  (18.01.15 10:16:55 ~ 10:19:49) 
bence abartmıyosun. ortada bi şey olmasa bile sana öyle hissettirmesi sorun zaten. gururunu incitmiş. asdflkjasd. pardon sorunlar biraz ergence, ben de yaşlandığım için gülesim geliyo. hepimiz ergen olduk, her şey insanlar için. ama yazdıklarım ciddi yani aslında.


  • snape i başından beri tanırım  (18.01.15 11:17:56) 
abartmıyorsun.

hocam gel de yabancı bir kıza anlat o durumu.

lan dedim bunun kültür farkıyla alakası yok. o adam sana açılmış... sen bunu bile bile bu adamla "arkadaşça" dahi olsa konuşuyorsan bu etik değil.

kimse kusura bakmasın. özür diliyorum.;

1- egosunu şişiriyorlar.

2- ilgi orospuluğu.

3- yarın bir gün ne olur olmaz. cepte kalsın en kötüsü seni kıskandırmak için kullanır.

keşke sert gitmeseymişsin de kibarca anlatsaymışsın. ikinci sefer yakalarsan tekrar bu sefer harbiden ayrılırdın.

sağlık olsun.
  • dios  (18.01.15 22:23:14 ~ 22:24:57) 
işte bunlar hep senin kız arkadaşın egoları. arkadaş da meriçliğe teşneymiş.


  • wilhelmwasmuss  (18.01.15 22:27:12) 
karşim cevapları okumadan yazıyorum. aslında bundan sonra hep böyle yapıcam. içimden geldiği gibi.

tavrın çok doğru çok yerinde. abartma nolcak filan diyenlere kulak asma. benim de böyle birşey gelmişti vaktiyle başıma. "tavrını koy, muhabbeti bitir" dedim. of diyemem ben öyle filan dedi anlayışla karşıladım, mühlet verdim. şu günden sonra hala bu iş sürerse ben kendime saygımı kaybedicem gavat gibi hisseticem kendimi dedim. oydu buydu derken bir türlü o istediğim net çıkışı yapmadı. bir şekilde çocuk mesaj atmayı kesti ama yeterince kararlı durmadığıma hala hayıflanıyorum.

fakat bitirme mevzuunda acele etme, yazık olmasın yani madem güveniyosun bu güvenin hatrına daha yapıcı bir şekilde bu deyusu ilişkinizden defet ve güzelce devam edin ilişkinize.

edit: kimse abartıyosun dememiş. bir hemen bitirme diyen ben. görüyon mu kendi olayım olmamasına rağmen hala millet kadar kararlı net düşünemiyorum. amk :/
  • klar  (18.01.15 22:48:28 ~ 22:54:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.