[]

Gta V Overrated Değil Mi?

iyi geceler ahali,

hemen saldırmadan dinleyin. serinin gta 1 dahil olmak üzere hepsini oynadım. hiçbirinde gta v kadar yaygara kopmadı. ulan gta 3 ile 3dye geçti bu seri bu kadar tantana olmadı ya.

hayır oynamasam diyeceğim ki bayağı farklı falan herhalde. ama gta iv ün makyajlı ve daha kolay versiyonu bildiğin. hikayesi sıfır, oyun çok çok kolay (bunu tartışmam hayatta) ve önceki oyunlara göre türe getirdiği herhangi bir yenilik yok.

siz ne düşünüyorsunuz?

 
alkolun insana olmadik tespitler yaptirgini dusunuyorum.


  • kutsalbok  (16.01.15 22:18:05) 
değil


  • sagittal  (16.01.15 22:21:37) 
konsolumuz yoktu oynayamadık :(


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.01.15 22:25:54) 
1 gram bile değil. hayatımda ilk kez bir oyun için ekran kartımı değiştiricem. (gtx 980 alcam) oyunun çıktıtan sonra da 1 hafta izin almayı düşünüyorum.

anlayamazsınız.
  • washe  (16.01.15 22:25:59) 
değil + lütfen tartış.

edit:asdgfhaghfas hagaden tartıştı.
  • rygard  (16.01.15 22:30:15 ~ 22:51:56) 
Sırf GTA V için konsol almayı düşünüyorum.


  • inheritance  (16.01.15 22:33:05) 
@rygard yahu bu oyun gta serisinin en kolay oyunu. en son görevi yaptıktan sonra 'bu muydu şimdi aq' diye kaldım. hiçbir zorluk yok. ne inşaat patlatma görevi ne trene atlama görevi ne gta4teki banka soygunu...

bak şu var kardeş diyorsan anlat lütfen dinliyorum.
  • mattiadestro  (16.01.15 22:38:31 ~ 22:39:06) 
kesinlikle değil gerek hikayesi gerek online'ı tek kelimeyle enfes.
ben daha önce hiçbir oyunda böyle bir interaktiflik görmemiştim. bir gün bir yerde yol çalışması oluyor, ertesi gün bir gidiyorsun yol yamalı filan. ulan şehirde hava kararınca evlerin ışıklarının yanması bile bir anda olmuyor. kademe kademe oluyor. HAYRET YAHU!

bence oyun çok zor olmasın zaten. ben var ya o demolotion man görevinde helikopteri icat eden adamın yedi sülalesini sikeyim. gençliğimi çürütmüştü şerefsiz. zorluğu tadında bırakmak lazım.

online olayından bahsetmiyorum bile. günlerce oynanabilir.

kısaca, tantana az bile yapıldı.
  • teritori  (16.01.15 23:22:55) 
sanırım mattia nın kastettigi baska bir şey. arkadaşların cevaplarını okuyunca daha iyi anlaşılıyor. yani senin oyunu overrated olarak görmene sebep "kolaylığı" gibi durmuş. ama adam diyor ki daha realtime mesela, her şey bağlantılı diyor. şöyle yenilik getirdi böyle yenilik getirdi diyor.

katılıyorum. belki gta 2 nin üstüne 3 bambaşka bi yaygara koparmalıydı.
ama eğer hala oynuyorsan, bi san andreas aç, üstüne bir de 5 aç :)

bi de o bina patlatma görevinin çok afedersin ama a..
  • sage  (16.01.15 23:29:38) 
Kolaylık zorluk gerekirse tek bir patchle bile düzeltilebilen şeyler. Sıkıntı değil o. O makyajı yapabilmek, fps modunda oynamak, tamamen yaşayan bir şehir olması gibi şeyler bu kadar hayran bıraktırıyor.

Tek derdin kolay olması olsun.
  • günde 3 litre kola içen adam  (16.01.15 23:41:04) 
abi kolaya takıldınız kaldınız. sage benim derdimi anladı.

yaşayan şehir 4te de vardı mesela. şafağa doğru ortaya çıkan çöp kamyonları, bar ve eğlence mekanlarının önünde sıra olması falan.

mesela 4te cep telefonu çok başarılı bir yedirmeydi. san andreasta fiziksel olarak gelişebilme ve modifiye. ne bileyim basket bile oynayabiliyorduk aq.

5te fps olayı evet çok hoş ama üsttekiler gibi türe yeni bir olay katan yenilik değil.
  • mattiadestro  (16.01.15 23:56:49) 
çok geç yazıyorum ancak şu da var,
gta3 çıktığı senelerdeki internet kullanım yaygınlığı ile bu senekiler çok çok farklı.

gta3 döneminden de aslında herkes 5'teki kadar heyecanlandı ancak internet kullanımı bu kadar yoğun olmadığı için bu denli hissedilmedi. falan filan.
  • teritori  (21.01.15 07:57:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.