[]

Yeni tanışılan birinin sürekli erkek arkadaşından bahsetmesi

İş yerine yeni birisi geldi. Kalabalık olarak yemeğe gidiyoruz, kahve içmeye gidiyoruz, iki lafın arasına erkek arkadaşını sıkıştırıyor. Benim başım bağlı mı, bana yazmayın mı demek istiyor olabilir mi?




 
Ortamdaki kadınlar ya ondan daha güzel ya da o arkadaşının özgüveni sıfır. Bir kadının sürekli erkek arkadaşını anlatması ''O çok mükemmel bi erkek. Ve sizinle değil benimle birlikte, dişi olarak sizi değil beni seçti.'' mesajı vererek bastırmaya çalıştığı kompleksini etraftaki kadınlara hissettirmeden güçlü olma kaygısıdır.

Hiç bir kadın ''Benim başım bağlı mı, bana yazmayın''. Kadın her zaman gelecek olan ilgiye olumlu cevap verir. Aldatacağından değil, beğenilme/ilgi görme ihtiyacı dna'sında çakılmış olan tüm dişi memeli hayvanların karakteristik özelliğidir. Öyle birşey demek istemiyor anlayacağın. Mesele ilk paragrafta yazdığım olgu.
  • Fayfa  (16.01.15 21:29:33) 
yeni aşık, içi içine sığmıyo olsa arkadaşlarına anlatır, yeni tanıştığı iş arkadaşlarına değil. muhtemelen bana yazmayın mesajı veriyor.


  • mellifica  (16.01.15 21:31:03) 
buldumcuk olmuştur :)


  • kakao  (16.01.15 21:36:35) 
kendini erkek arkadaşı ile ifade ediyor, erkek arkadaşı olmadan kendini değerli birisi olarak görmüyor, bir erkek arkadaş sahibi olmayı çok önemli bir meziyet-yetenek olarak görüyor.

anlayacağın özgüveni düşük @fayfa'nın dediği gibi.

bir de bunlar o an erkek arkadaşları olmasa bile durmadan eski erkek arkadaşlarından (ortaokuldakiler bile dahildir buna) bahsederler. durmadan onların hikayelerini dinle dur.
  • mea maxima culpa  (16.01.15 21:39:47) 
bence bana yazmayın diyor.


  • sen git ben geliyorum  (16.01.15 21:42:51) 
Standart gerzeklik, çok bir anlam aramamak lazım. Aramızda var bir çok örneği;

www.youtube.com
  • rygard  (16.01.15 21:54:43) 
Fayfa teşhisi koymuş. Çok var böyleleri. Eskiden okumayanlar yapardı normal karşılardık, şimdi okumuş kadınlar da ben seçildim geyiği yapıyor ilginçtir.


  • emirkulu2  (16.01.15 21:56:46) 
- Benim başım bağlı mı, bana yazmayın mı demek istiyor olabilir mi?

Evet, olabilir. İhtimal dahilinde. Kendisine fazla ya da karşı cinsten alışık olmadığı derecede ilgi gösterildiyse durum böyle olabilir.

Bunun dışında; özgüven problemi yaşıyor, ortamdaki diğer kadınları kıskandırmaya çalışıyor olabilir ya da kendisi ilgi duyduğu birinden aynı şekilde ilgi görmediği için "ben zaten erkek arkadaşımı seviyorum, hıh" havasında ona bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor olabilir.

Tabi gerçekten samimiyetle, konuşulan konulardan aklına erkek arkadaşı geldiği için ondan bahsediyor da olabilir.

Biz orada olmadan anlayamayız bunlardan hangisi olduğunu ama dinleyiciler hisseder. Bir tuhaflık varsa samimi değildir...

Sonuç olarak, olabilir de olmayabilir de. :)
  • m e l t e m  (16.01.15 23:20:24) 
Kesinlikle bana yazmayin diyor.


  • photo85  (17.01.15 07:16:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.