[]

dota 2 - en kolay support'lar

neler? oyunu unutmuşum valla, neredeyse sıfırdan başlıyorum.

oynamak isteyen varsa o da olur ama çok bir şey beklemesin :)

danke.

 
Lion derim ben.


  • Octavarium  (16.01.15 13:02:59) 
benim aklımda omni, wd, shadow shaman falan vardı, herkese göre değişiyor demek ki :P


  • passion rules the game  (16.01.15 13:07:54) 
level 92'yim ya o kadar da yeni değilim, tuşları, eşya sırasını falan unuttum sadece :)


  • passion rules the game  (16.01.15 13:11:00) 
bi shadow shaman patlatayım o zaman bakalım ne seviyedeyim :)

abartmışım sıfır derken :P
  • passion rules the game  (16.01.15 13:14:37 ~ 13:15:45) 
Benim favorim necro. Tank da oluyor cart da oluyor curt da oluyor sup bile oluyor heheh. Bi de phoenix var ama zor azcik.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.01.15 13:16:05) 
benim favorim sky'dı ya. dın dın dın indiriyordu tepeden, şimdi noldu bilemiyorum tabi.


  • passion rules the game  (16.01.15 13:23:53) 
lion, wd ya. crystal maiden da hos.


  • hmpf  (16.01.15 13:33:35) 
bence crystal maiden. ama onda pozisyon alma kabiliyeti önemli hp'si çok düşük olduğu için. ulti için bir de tabii. doğru yerde olmak lazım. onun dışında kolay. ilk skill slow, ikincisi stun, üçüncüsü zaten aura, dördüncü de ultisi. uzun süre ara vermiş veya ilk kez oynayan biri için "LA NE YAPIYODUK ŞİMDİ, NE YAPICAZ HIAAA" dedirtmeden oynanabilecek bir hero.

bunun dışında benim aklıma "ne rahatmış be!" dedirten bir tane bile support gelmiyor açıkçası. lion demişler, 2vs1 gidiyorsanız falan çok rahat oynarsın lion'ı ama kombatta lion olmak kolay iş değil. kime hex atacaksın, kime impale atacaksın, ne ara mana çekeceksin, ultiyi kime ne zaman atacaksın vs. kolay iş değil. 4 aktif skill'i olan tüm hero'lar zordur benim için, işin içine eşyalar da girdiği zaman lion çok zorlayıcı olabiliyor.

cm iyidir ya. hiç denemedim ama shadow blade alınca, ultiyi atıp bastığın zaman görünmez de oluyo diyolar. daha doğrusu ulti bozulmuyo devam ediyo. low oyunlarda acayip eğlenceli olur. ulti atıyo kayboluyo karı ama hala kar yağıyo hehe. çok tatlı.
  • der meister  (16.01.15 13:40:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.