[]

amirin yanlışını bulmak ve o yanlışı şeyetmek

oluyo mu size de?

arada komik olduğunu sanan birim amirim var. az önce bi dosya hakkında konuşuyoduk, şu şu yönetmelik maddesiyle ilgili dedi.

dün akşam mesaiye kalıp hepsini taramıştım, dediği şeyi aratmış ama öle bişi bulamamıştım. söyledim baktım yoktu diye.

böyle hafif gülerek yeaa şöyle bakaydın niye bulamadın ki ahah yani çok önemli bişi nasıl bilmedin falan yaptı kıl oldum.

aklıma düştü ulan dedim mahkeme şeyslerine bakıyım ve bingo gencolar. madde 2011'de iptal edilmiş. adamın bana nasıl bilmezsin dediği madde, ben geldiğimden beri zaten yürürlükte değilmiş. demek oluyo ki ben bunla ilgili hiç çalışma fırsatı bulmamışım.

ben 1 seneden beri burdayım önceden dağ taş bayır arazideydim, bu abi ise 2007'den beri.

şimdi bu bilgiyi hangi burun deliğinden sokayım diye düşünüyorum ve haz alıyorum kendi kendime ıhıhıhı diye gülüyorum (içimden)

ükela amirlerin yanlışlarını hanki burun deliklerinden sokarak gösteriyosunuz merak ettim?

 
ukala amirim yok -doktora yaparken hocam ukalanın önce gideniydi, akademisyen egosunu çektikten sonra her türlüsünü çekerim diye düşünüyorum gerçi :)
burun deliklerinden sokarak göstermiyorum kimseye bişey, ben x dersem pek aksini iddia eden olmaz, olmuyor şu anki işimde, o yüzden rahatım.

  • niye ama  (16.01.15 12:34:44) 
4 senede 1 saha şefi, 2 şantiye şefi, 1 koordinatör yedim tam da bu sebeple. Sonunda gelecekte benimle çalışacak adamlara da acıyıp mühendisliği bıraktım. Müdür altında çalışmak akıllı adam işi değil.


  • brawler  (16.01.15 12:35:08) 
Mail at.. Alaycı bir şekilde


  • dokuzonbeş  (16.01.15 12:47:26) 
aynı odadaki adam, mail atamam. abiler benim mizahımı kaldıramıyo ayrıca, işe ilk başladığım vakit acı şekilde öğrendim/öğrendiler ıhıh.

sohtum çıkardım öhm. adam hiç bozuntuya vermedi ya. evet zaten yürürlükten kalkması gerekiyodu falan yaptı ahahahahah

:/
  • emirkulu2  (16.01.15 13:00:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.