[]

çok yumurta yemek kokutuyor mu?

geçen yemekhanede kahvaltı yaparken her gün iki yumurta yediğimi gören bir arkadaş senin yanına fazla yaklaşmamak lazım dedi. o an soramadım ne demek istedin diye. osurtuyor mu yani yumurta, ne demek istemiş olabilir?




 
evet


  • emirkulu2  (14.01.15 10:44:14) 
sen hep değişiksin wanted yumurtadan değildir o

bi de badiciler çok pis osururmuş diye okuduydum burda, birisi kız arkadaşının evine gidemiyomuş o yüzden. protein fazlası ondan herhalde
  • emirkulu2  (14.01.15 10:47:02) 
Vücut kokusu yapmıyor, hayır.


  • arnold schwarzeneger  (14.01.15 10:49:44) 
emirkulu2 +1 Evet, ben de buradan duymuştum vücutçular, badiciler çok fenaymış bu konuda. sen 2 tane yiyorsun gene çok şey değil. günde 4,5 yiyenler var badicilerden. onlar bir saldı mı apartmana yayılıyormuş :P tabi kişisel olarak bilmiyorum hiç öyle tanıdığım da olmadı sorayım ama buradan okumuştum.


  • secilmis uye  (14.01.15 10:49:56) 
osurtuyor. bir de dişlerini fırçalamazsan ağzın kokuyor. ama vücudun kokmuyor.


  • sir gawain  (14.01.15 10:56:59) 
Yumurta yemek gaz oluşumuna neden olmaz. Daha doğrusu proteinler ve yağlar gaz oluşumuna neden olmaz. Gaz oluşumuna neden olan besinler sindirim esnasında probleme neden olan ve bağırsak florası tarafından çok sevilen başta fruktoz ve tahıl kaynaklı karbonhidratlar olmak üzere diğer karbonhidrat türleridir. Bunlar bakteriler tarafından sindirilmeye çalışılırken bu tür gazların açığa çıkmasına neden olmaktadır. Yumurtayla ilgili bir problem yok yani. Yemeye devam.


  • angelus  (14.01.15 10:58:16) 
Günde 8 yumurta yediğim zamanlarda böyle bir olay yaşamadım.


  • cetoxim  (14.01.15 11:38:21) 
vücut kokusunu kastetmiş yellenmeyi kastetmiş arkadaşın... çok osurtur ve gerçekten de leş gibi kokar osuruk...


  • gotic  (14.01.15 12:00:00) 
arkadaş tam ilkokul öğrencilerinin muhabbetine dönmüş. onlar bu kokulu muhabbetleri çok sever.

yumurtadan hiç böyle bir şey görmedim, duymadım. ancak sindirim sisteminde sorun olanlarda olabilir.
  • mea maxima culpa  (14.01.15 12:43:36) 
Bir de bu turklerin hicbir yerde vazgecmedigi yarrak kafali aliskanliklarindan biridir. adam sabah kahvaltida yumurta yiyor sana ne amk ne yok kokardin kokmazdin, sokardin sokmazdin. Bu benim yemegim, yorum yapma, karisma, siktir git sessizce efendi gibi yemegini ye sonra kalk. Ne yorum yapiyosun benim tabagimla porsiyonumla. Sen de ye hocam yumurtani tok tutar, sagliklidir. Is yerinin ortasinda pat pat osurmayacagina gore o arkadasa b.k yemek dusuyor.


  • dougsampson  (14.01.15 12:52:46) 
Koku filan yapmaz yumurta, çok da sağlıklı bir protein kaynağı ayrıca. yemeye devam.


  • old possum  (14.01.15 14:17:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.