[]

İş arkadaşımın vurdumduymazlığı

Yaptığımız işin çalışma saatleri esnek. Kendi ofisimiz, zaman zaman sabahlıyoruz ofiste. İşleri yetiştirebilmek için.

Bu yüzden ben ofise iki battaniye, bir de masa örtüsü götürmüştüm. Neyse kullandıktan sonra dolaba kaldırdık, ofiste dolapta duruyordu.

Geçen iş ortağımın evine gittim, bir baktım benim battaniyeleri köpeklerinin altına sermişler. Masa örtüsü de, papağanları var onun kafesine örtmüş. Papağan örtüyü didiklemiş delmiş falan. (English Home, güzel bir masa örtüsüydü bu arada).

Şakayla karışık dedim ki, naaptınız yaa, battaniylere de yazık olmuş tüh filan dedim. "E köpüşler üşüsün mü" dedi.

Abi nedir şimdi bu ya? Ayıp olmuyo mu biraz yani. Vallahi annemin hediyesi idi o masa örtüsüne çok acıdım. tabii ki arkadaşımdır, canımdır ama insanda biraz düşünce olur yaa.

Siz olsanız ne tepki verirdiniz?

 
krem peynir +1
sana sorması lazımdı kullanmadan önce. düşüncesizlik etmiş.

  • yue  (14.01.15 09:35:48) 
ofise bıraktığın eşyayı senden izinsiz evine mi götürmüş?
bence alttan alınacak bir durum yok ortada. "köpüşler üşümesin" diyorsa kendi evindeki battaniyeyi kullansın.
bence açıkça konuş. battaniye ve örtünün yenisini aldır. tepkisiz kalırsan arsızlaşır daha da ileri gider.
  • corneillus  (14.01.15 09:36:34) 
benim beraber iş yaptığım adamların çoğuyla ilişkim; "lan göt! ben o battaniyeleri insan yatsın diye aldım. deseydin bana, köpek için on tane battaniye alırdım ama bu senin yaptığın ayılık. iki battaniye ve masa örtüsü faturasını masana bırakırım kıps" diye bir tepki gösterirdim.


  • alperz  (14.01.15 09:38:25) 
düşüncesizlikten ziyade tam manası ile öküzlük yaptığı. siz de laf soksaydınız keşke ya madem ihtiyaç vardı alamadın ben evden kullanmadığım eskilerden getireyim sana neyse falan deseydiniz.


  • kakao  (14.01.15 09:40:17) 
Sen tepkiyi o anda verecektin, geçmiş artık. Bu tamamen karakter meselesi. Ben o battaniyeyi sana sorarak bile alıp evime götürmeye utanırım mesela. Arkadaşın rahat birisi, sıkıntılı bir karakteri var. İş hayatında dikkatli ol böyle insanlara karşı.


  • osurdum  (14.01.15 09:50:00) 
ne yalan söyleyim ağzına sıçardım, battaniyesinde değilim de işin baya yüzsüz bi adammış.

ortada cüzdanını görse içinden para alır, köpeklere yem aldım aç mı kalsalardı der bu adam.
  • kafkef  (14.01.15 10:34:36) 
Çok sinirlendim vereceğim tepki kesinlikle bu kadar yumuşak olmazdı.


  • amelie poulain  (14.01.15 10:46:39) 
ben olsam tekrar bir battaniye götürür, dolaba koyarken de bunlar ofis için, biz kullanalım diye getirdim, eve götürmezsen sevinirim derdim. bunu duyunca utanmayan insan hiçbir şeyden utanmaz zaten.


  • lily briscoe  (14.01.15 11:32:10) 
amını dizine indirirdim.


  • rnks  (14.01.15 13:44:51) 
mühim bişey olsaydı getirmezdi diye düşünmüş olabilir. haksız elbette ama keşke dandik şeyleri götürseydiniz oraya


  • icim urperiyor  (14.01.15 16:14:28) 
En uyuz olduğum insan tipi, kendi aklınca hemen battaniyeleri hatırlamış, uyanıklık yapmaya çalışmış. Gerçekten nefret ediyorum bu tarz insanlardan. Abi bi sorsaydın ya falan derdim. Lafı o an sokardım. Bir de muhtemel laf sokma ortamı yaratırdım,ofise bir kaç şey daha getirip almasını beklerdim.


  • Lola90  (14.01.15 16:17:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.