[]

iyi mi oldu kötü mü ?

Tanımadığın insanlar bazen yerinde yorum yapabilirler diye düşünüyorum.. Farklı millliyetten bir adamla 5 aydır sabah akşam Günaydın lar iyi geceler ler gibi iletişimi sagliyorduk ,ben yazmasam o kesin yazardi ve buna alismaktan, sonrasında hüsrana ugramak beni korkutuyordu. Birlikte gidilen yemekler içilen kahveler de gayet güzel ve tatliydi .Benden çok hoşlandigini cok beğendiğini her fırsatta dile getiren bu 30 u geçmiş adam bir ilişkiye hazır olmadığını bana hissettirmeye başladığı vakit elimi etegimi çekmeye hazırlanıyorken bir kaç kere benim uzun zamandır bir ilişki istedigimi ve cok zor yakalanan bu güzel duyguların ziyan olmasını istemediğimi söylemem üzerine seni tanıyama çalışıyorum akışına birakalım cümleleri tatmin edici gelmedi ve dün gece bir anda ben bu şekilde daha fazla devam etmek istemiyorum ya varsın ya yoksun belirsizlige yer vermek istemiyorum iyi şeyler birdenbire olur böyle surumcemede birakmaz insanı dedim.Bu bir oyun değil ben de oyuncak o yüzden benim nerde olduğumu ne istediğimi biliyorsun gelip alırsın ya da bensiz devam edersin dedim. Bu bir zarf değildi çünkü gerçekten zamna geçtikce aliskanlik ve beklenti oluyor ve adamdan cok etkileniyorum onum icin kim olduğumu görmek istedim. Çok mu keskin oldu sizce böyle kestirip atmamalimiydim ?




 
"biz simdi neyiz?" de diyip iyice sogutsaydin adami kendinden.


  • nawres  (13.01.15 00:37:58) 
bence atmamalıydın. akışına bırakmalı ve hayatının önem sıralamasında arkalara atmalıydın.

edit: nawres kadar net olabilseydim keşke. +1
  • drystedb efficacious  (13.01.15 00:39:34 ~ 00:40:10) 
ya abla bizim milletin kadınları neden böyle ben anlamıyorum. belki akışına bıraksan çok güzel şeyler olacaktı, belki çılgın hayaller yaşayacaktınız. sen "biz şimdi neyiz" tribine girip hem kendini hem adamı hem muhtemel bi ilişkiyi yakmışsın. senin burdan çıkar yolun adamın kapına gelip tamam ben seni istiyorum hadi ilişkiye başlayalım demesi. demezse sıçtın. şu saatten sonra yapabilecek bir şeyin yok çünkü bence, gidip de "ya ben aslında öyle demek istememiştim :)" desen adamın gözünde saçmalamış olursun.

neyse umarım güzel şeylerle karşılaşırsın.
  • diyarbakir karpuzu  (13.01.15 00:42:17) 
iyi demişsin


  • zlatanibrahimovic11  (13.01.15 00:46:20) 
bazı insanlar akışına bırakmak bazıları da net olmak isteyebilir bunun "bizim milletin kızları"yla bir ilgisi yok

sonucu olumlu ya da olumsuz ortadaki belirsizliği kaldırmak istemişsin, acaba akışına mı bıraksaydım yanlış mı yaptım diye düşünmene gerek yok

herkesin hayattaki durumlara karşı tutumları beklentileri eylemleri aynı olmak zorunda değil
  • freebird5406_2  (13.01.15 00:46:36) 
herkesin düşünme özgürlüğü var tabii ki ama bizim milletin kızlarıyla da ilgisi var. bu kadar ben merkezli olduğunuz için bu sorunlar yaşanıyor. benim sevgilim ilişkinin başında bana böyle bir şey söylese şu anda olduğumuz yerde olmazdık, en basit örnek bu benim açımdan.

evet herkesin tutumları aynı olmak zorunda değil, işte o farklı olan tutumlar sizleri sefil hayatlara sürükleyen.
  • diyarbakir karpuzu  (13.01.15 00:54:36) 
anlıyorum tabii ki, benim demek istediğim bu değil. karşısındaki umursamıyordur, ilgilenmiyordur vs herhalde böyle bir durumda yol verecek. ama abla diyor ki işte yemeğe çıkıyoruz güzel vakit geçiriyoruz şöyle böyle. ben yukardaki yazıdan sevişmemiş olduklarını da çıkardım. hangi 30+ yabancı uyruklu insan sevişmediği birine 5 ay harcar? belki de gerçekten tanımaya çalışıyordu. sabırsızlık, toplum baskısı belki de güzel bi ilişkiye mal oldu.

neyse olan olmuş. abinin olumlu bi sinyal vermesi durumunda yürümeni tavsiye ederim.
  • diyarbakir karpuzu  (13.01.15 01:04:42) 
biri için bir diğerinin kim olduğunu görmek bence basit ve hızlı bir işlem olamaz. beş ay da bu nedenle kısa gibi geldi. sürekli iletişim "ilişki"nin, yani zannımca tarafları ilgilendiren, etkileyen, onlardan etkilenen "süreç"in ilk ve en önemli koşulu sayılmaz diye düşünüyorum. nihai durumda hüsrana uğramak tatsız olsa da korumacılık yüzünden kestirip atmak da buradan pek leziz görünmüyor. hem devam edip beklentilerinizin karşılanmamasında risk görüyor, hem de yolu ayırıp muhtemel ilişkiyi çöpe atmakla hata edip etmediğinizi sorguluyorsunuz. ne hayal kırıklığına uğrayayım, ne de bir şey kaçırayım gibi birbiriyle çelişen ve her durumda size yaramasını istediğiniz bir durum bu.

ama siz düşünüp böyle yapmaya karar vermişsiniz, o nedenle müsterih olmamanız için bir neden yok.
  • tedirginlik hucresi  (13.01.15 01:10:51) 
bence çok iyi olmuş.


  • bruceandwayne  (13.01.15 01:24:09) 
İşte yeşil sahalarda görmem istediğimiz hareketlerden biri! Çok iyi yapmışsın bacım. Net olmalı insan. Çocuk değilsiniz.

Şimdi onlar düşünsün!
  • amarikanya fitbolcusu  (13.01.15 03:27:17) 
iyi demişsin. kendini korumuşn. keşke sonunda o kadar üzülmeyecek olsak ve akışına bırakabilsek ama bazen olmuyor.


  • biyik  (13.01.15 09:35:05) 
Beklentileriniz farklı. İyi olmuş.


  • arnold schwarzeneger  (13.01.15 09:45:19) 
iyi yapmışsın. 5 ay nedir ya


  • dafuq  (13.01.15 09:51:57) 
5 ay kısa bir süre değil bence, her ne kadar hoşlanıyorum dese de seninle sadece konuşmayı, vakit geçirmeyi seviyor olabilir. Beklentilerine bakacak olursak iyi yapmışsın kendin için, kafalar farklı gibi geldi çünkü bana.

He's just not that into you filmini izle bence :)
  • pike  (13.01.15 10:52:10) 
peki sonra ne oldu? nasıl vaziyetler?


  • arras  (16.01.15 21:45:25) 
@arras arada bir yazıyor ama eskisi gibi sık değil. Beni ozluyormus Üzgün hissediyorum diyor ama fikrim aynı ne istediğini bilmeyen biriyle vakit geçirmek istemiyorum dedim.


  • olsun  (18.01.15 21:46:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.