[]

Bir marketin cirosunu arttıracak neler yapılabilir?

Bizim aklımıza gelen, müşteri personel ilişkilerini geliştirmek, indirimler yapmak, ürün çeşitliliğini artırmak ve temizliğe özen göstermek. Başka neler olabilir?




 
müşteri servisi, halk günü.

bir de market büyük değilse kasiyerin laf yapabilmesi. müşteriyle muhabbeti.
  • mattiadestro  (12.01.15 21:01:14) 
promosyon yapilabilir; yurtdisindan ozel urunler getirilebilir. bir de personeller ilgiyle- bogma arasindaki ince cizgiyi kacirmasinlar, magaza icinde trencilik oynuyoruz hissiyati vermesinler. bunun yaninda guler yuzlu de olsunlar pek tabii.


  • fraise  (12.01.15 21:01:57) 
firmalardan promotör istetebilirsiniz


  • mayeskuel  (12.01.15 21:04:34) 
Reklaaam.
O marketin orda olduğunu bilmezlerse, kimse gelmez

  • bir nick var benden iceri  (12.01.15 21:04:34) 
İade ve değişim şartlarının sıkı olmaması.


  • nereye bu gidis  (12.01.15 21:06:44) 
sakın bilmemnekart gibi kart uygulamasına geçmeyin beni deli ediyor
servis önemli
marketin dizaynı çok önemli
iç aydınlatması vb önemli
çalışanlar önemli
günlük uçuk indirimler yapılabilir örneğin bugün 50 tl alışverişe et 30 tl değil 5 tl gibi
  • basond  (12.01.15 21:07:35) 
servis kaldırmak.


  • namus ninjası  (12.01.15 21:08:06) 
carpraz satis

birbirini tamamlayan urunleri birarada bulundurun, ya da bunlara kampanyalar yapin

makarnalarin yanina sos, makarna suzgeci gibi

karliligi yuksek cayla birlikte cay bardagi hediyesi gibi
  • exlibris  (12.01.15 21:16:14) 
bir üründe güzel bir indirim; diğerlerine küçük! bir zam işe yarar.


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (12.01.15 21:20:17) 
bi ara oturdugum semtte kiler market alışveriş yapınca mesela 20tl lik her alışverişe bi sticker veriodu bi de o stickerları yapıştırmak icin bi album, doldurunca tencere alıyodun. bayıla bayıla alıyodum valla. hatta ufak tefek seyler icin bakkala gitmeme ragmen o dönem alışveirşimi biriktirip ordan toptan yapıyodum ki daha cok sticker kazanayım. sonra cok guzel tenceremiz oldu. yine olsa yine yaparım.


  • slalom  (12.01.15 21:25:28) 
önce müşterinin gözünü doyur, çeşiti artır. dizaynı ona göre yap, gerekirse belli reyonlara ayna yerleştir tepelerine (örneklerini büyük marketlerde inceleyebilirsin).


  • paulie walnuts  (13.01.15 07:13:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.