[]

İstifa Dilekçesi - Yardım

Şu dilekçeyi bir hale yola sokabilecek var mıdır? İhbar süresi ve iş arama izni kısmını mutlaka eklemek istiyorum ama böyle de tam olmadı sanki.


20.11.2013 tarihinde kurumunuz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nde çalışmaya başladığım Araştırma Görevlisi görevimden ayrılma kararı aldım.
12.01.2015 tarihinden itibaren 28 (yirmisekiz) günlük ihbar süremden 20.11.2014 tarihinde hak kazandığım yıllık izin hakkım olan 7 (yedi) günün düşülmesi gereğini ve ihbar sürem süresince yeni iş arama süresini kullanacağım bilgisini tarafınıza sunarım.
İstifamla ilgili gerekli işlemlerin başlatılmasını rica eder, bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla

 
anladığım kadarıyla bir haklı neden vs. sunmuyorsunuz. bu aşamada dikkat etmeniz gereken şey ihbar süresi ile yıllık iznin iç içe gişremeyeceğidir. yani uygulamada ihbar süresi içerisinden yıllık izin düşülmesi hukuken mümkün olmuyor. ama yapılırsa ve kimse itiraz etmiyorsa sorun olmayacaktır tabi.

vereceğiniz dilekçenin sizden alındığına dair "bir nüshası tebliğ alındı" şeklinde bir ifade ile imza alın derim. onun dışında bu hali ile verebilirsini.z
  • arma aski  (12.01.15 11:49:55) 
12.01.2015 tarihinden itibaren 28 (yirmisekiz) günlük ihbar süremden 20.11.2014 tarihi itibarı ile yıllık izin hakkım olan 7 (yedi) günün düşülmesini rica eder ihbar sürem içinde iş arama iznimi de kullanacağımı bildiririm.

İstifamla ilgili gerekli işlemlerin başlatılması için bilgilerinize sunarım.

(bu arada, 1 yıl dolunca kazanılan yıllık izin hakkı önceki yıla ait. 1 yıl dolduktan sonraki günler için de oranlayarak izin hakkı kazanılıyor diye biliyorum
  • nereye bu gidis  (12.01.15 11:52:28) 
Sen bu dilekçeyi üstüne yazıyorsun diye varsayıyorum. Eğer öyleyse rica yerine arz ederim terimini kullan. Resmi yazıda rica emir anlamına gelir.


  • himmet dayi  (12.01.15 13:33:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.