[]

Türkiye'nin Avrupa'daki Yeri

Yahu beyler.

AKP'den zerre hoşlanmam, ancak şu adamın şu videosunu izleyince samimiyetimle söylüyorum üzüldüm. Yani bakın, dalga geçmek filan değil amacım, yani şu an zamanı değil, şu manzara, ne bileyim, Avrupa'nın Türkiye'ye bakış açısının 10 saniyelik özeti değil mi?

Ya abi, ne bileyim ya, çok ayıp yani, bu yapılır mı abi, insan biraz konuşur, gönlünü hoş tutar. Ya yemin ediyorum dalga amaçlı söylemiyorum, ciddi anlamda içimden bir dal koptu, üzüldüm ya.

Hani o uzun süre bakışı, sıra bekleyişi, bana gelecek sıra umudu, geldikten sonra bir saniyelik tokalaşma, sonra diğerleriyle öpüşürkenki bakışı. olm vallahi billahi ağlıycam.

www.youtube.com

 
açık açık terörü desteklersen, ülken islamcı terörist yuvasına dönerse ve aynı bokun laciverti bi terörist 20'ye yakın kişiye öldürürse tabii ki bu davranılır. ben olsam elini bile sıkmazdım. o yüzden ben değilim zaten ama yine de yerinde bir davranış bence.


  • ack3000  (12.01.15 10:13:25) 
uzulmedim bilakis sevindim kendini cihan devleti, ortadoguya yon veren, guclu ulke baskani sanan miki maus kiliklilara az bile bu muamele.


  • nawres  (12.01.15 10:14:11) 
yav konuyu AKP'den bağımsız düşünün arkadaşlar, tamam okey haklısınız AKP ile bağıntılı düşününce sıkıntı yok. Ancak bir insan var orada, yani AKP'den olayı kopartınca, çok üzücü değil mi olay abi?


  • aradaki uzaklik  (12.01.15 10:16:15) 
akepeli değilim ama diye başlamak adetten malum.

eski halimiz çok da farklı değildi. la türkiye'yi kim napsın? başta müslüman ülkesin. adamın öpüştüğü kayınçosu sayılır, sen yakın aile dostu sayılırsın ancak. ne din tutuyor ne düşünce.
  • siradisi00  (12.01.15 10:18:14) 
bence de üzücü. ülke adına üzücü. başbakanına böyle davranılan ülkenin sıradan vatandaşına nasıl davranılır tahmin etmek çok zor değil.


  • devilred  (12.01.15 10:19:30) 
avrupa'nın iki yüzlülüğü daha mühim bence.

akp'nin terörü desteklediği malum ama avrupa sütten çıkmış ak kaşık mı?
  • cemiyetin unlu simasi  (12.01.15 10:20:21) 
Adamların elinde olsa Türkiye'yi alıp Kazakistan'a falan iteleyecekler Avrupa'dan uzaklaşsınlar diye, ki haklılar da. Türkiye'nin terörü destekleyen herhangi bir Orta Doğu ülkesinden bir farkı yok, yalandan da olsa sevgi gösterisinde bulunmak zül geliyor belli ki. Ben olsam "Sen niye geldim amk" derdim ama adam yine kibarlık yapıp tokalaşmış. Tabii bunlar alışmış kendi ülkesinde "Aslansın kaplansın kral sensin" türü gazlamalara, gerçek hayat böyle bir şey ne yazık ki. Sahip olduğumuz itibar ancak bu kadar.


  • angelus  (12.01.15 10:39:03) 
"BİZİ ÇEKEMİYORLAR"
standart bir akp'li düşüncesi.

Vallaha üzülemeyeceğim zira kendilerinde de insani duygular olmadığı için bu açıdan bakamıyorum.
  • teritori  (12.01.15 10:46:14) 
bir de akp'den once ulke mukemmeldi, her sey dort dortluktu, gucluydu, itibari vardi gibi bir algi var akp'li olmayanlarda.

bu tamamen su anki akplilerin ulkeyi cok guclu sanmasiyla ayni sebepten.

akp'den once de su anki halinin laciverdiydi ne yazik ki.
  • nawres  (12.01.15 10:57:07) 
ya gülmeyin ama, davutoğlu yeni başbakan olduğu için karşısındaki adam tarafından tanınmamış olma ihtimali var mı?


  • tolga asp  (12.01.15 11:03:26) 
akp'ye, davutoğlu'na karşı alınmış bir tavır olmadığı tamamen ülkemize karşı olan genel tutumun yansıması olduğunu galiba hepimiz kabul ettik. Bu davranışı meşru bir şeymiş gibi değerlendiren, ben sevindim vs diyen arkadaşların şunu göz önünde bulundurmadığını düşünüyorum: Bu düşüncelerini savunurken en büyük kozları Türkiye'nin bir veya birkaç terör örgütünü desteklemiş, destekliyor olabileceği ihtimalini akla getiren bazı durumların gün yüzüne çıkması. Fakat her ne kadar ülkemizdeki gibi alenen olmasa da avrupa'daki birçok ülkenin de aynı şekilde kendi çıkarları için böyle yollara başvurduğu aşikar. Yapılan yürüyüş ise tamam hepimiz yapıyoruz ama gelin insanlar nasıl da birlikte bu terör laneti karşısında durduğumuzu görsünler manasında. Amacı bu olan bir organizasyonda özellikle yapıldığı belli olan, sadece o kişiye değil onun temsil ettiği kişilere(ülkeye) hakaret niteliğinde olan bu davranış en avam tabirle ayıptır. Kimsenin doğrulamasına, az bile yapmış demesine gerek yok bence.


  • icomefromanatolia  (12.01.15 11:06:42 ~ 11:07:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.