[]

ilişkisi olan biriyle bişeyler yaşadınız mı hiç

ben bir kez nişanlı bi kızla bişey yaşamıştım;
lise arkadaşları buluşmuştuk mezuniyetten 4 yıl sonra, bi kız ardaşımızda 1 yıldır nişanlıydı bi çocukla, gece içtik hepimiz ben araba kullanacağım için içmemiştim, en son onu eve bırakıcaktım. ikimiz kaldık arabada. sanırım alkolün de etkisiyle elime göğsüme yüzüme falan dokunuyordu hep kız, öpmek için yeltendim bi kez itti nişanlım var evlenicez falan anlattı bişeyler 5 dk konuştuk sonra ben bi kez daha öpmeye çalıştım bu sefer o benden de istekli çıktı, bi anda arka koltuğa geçtik, pek uzun sürmedi sonra da eve bıraktım kızı hemen. sabahına da bol sitemli bi mesaj atmıştı bana. yaz olunca da nişanlısyla evlendiler o zaman kızmıştım kendime.
1 kez de evli bi kadınla tek gecelik oldu ama çok garipti inanın bi daha olsun istemem, kocişiyle tatil fotoğraflarını falan gösteriyordu adsadasdasd

sizinkiler nasıldı var mı ya da ?

 
sen her hafte en az 4-5 kişiyle beraber oluyorsun.

bunlar hatırlayabildiklerin mi? hafıza kaybı yaşıyorsun demek ki :)

daha geçen ne hikayeler anlatıyordun?
  • mea maxima culpa  (11.01.15 22:49:53 ~ 22:50:16) 
Karaktersiz değiliz,yok.


  • Lola90  (11.01.15 22:52:41 ~ 22:52:51) 
@take çünkü ben yapmanı istiyorum :D triplere bak yea anonim olarak kullandığın bi site ne özel hayatı


  • mhmtt  (11.01.15 22:56:47) 
ilişkisi olan biri ile sevişmeyi, seks yapmayı etik bulmuyorum.

farzı misal hoşlandığım birinin bir ilişkisi olduğunu duyduğumda zaten bendeki bütün duygular nötr hale geliyor, artık çekiciliğini yitiriyor. otomatik yani. sizde bu ayar gelişmemiş sanırım.
  • thracian  (11.01.15 22:59:36) 
Yağcı kardeş değil mi bu? Arabada da yağ bulunduruyon mu


  • emirkulu2  (11.01.15 23:10:21) 
Bana yakışmaz.


  • Tyler89  (11.01.15 23:40:45) 
bana da ters birader . ben insanların böyle duygular paylaşması için arada sevginin olması gerektiğini düşünüyorum. yani önüme her gelenle yatmak bana saçma ve aç gözlülük olarak geliyor.


  • anarkokombi  (12.01.15 00:02:12) 
nein. bir erkeğin sevgilisi olduğunu öğrendiğim anda otomatik olarak o erkeğe karşı osman abi moduna giriyorum bir kadın olarak. engelleyemiyorum. kim bilir kaç kısmet kaçtı böyle.


  • letheavendangered  (12.01.15 01:19:32) 
nişanlı olan bir kızla birşeyler olacakken kaçmıştım. tam yoldaydı kafama dank etti son anda kırdım direksiyonu.


  • baymayself  (12.01.15 13:03:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.