[]

Evlenme Teklifi Edeceğim

Merhaba, uzun süredir birlikte olduğum kız arkadaşıma evlenme teklifi edeceğim. O Yıllardan beri bu anı bekliyor. Ben çok romantik biri değilim. Beceremem. Ama yıllardan beri kah konuşmamızın arasında kah mesajlaşmanın ortasında bu anın kendisi için çok özel olduğunu vurgulamışlığı var. 1 aydan az bir zamanım var - 15 tatilde tatilimiz var- . Nasıl yapsam ne etsem kafam çok karışık.

Baş başa yenilen bir yemekten sonra evlenme teklifi etmek gibi bir şey beni sıkıyor. İnsanlar o anımızı görsün etkilensin etkilenelim istiyorum biraz. Bundan mütevellit Kalabalık bir yerde yapmak istiyorum. Hiç bir şeyi anlamasın ağzı yamulsun istiyorum şaşkınlıktan. Ama çok da aşırı abartılı olsun istemiyorum. Tuhaf tanımlayamadığım bir dengesi var. O dengeyi nasıl yakalarım? Ne yaparım? varsa fikriniz bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Ayrıca güzel etkileyici fikirleri olan arkadaşlardan adreslerini isteyip -eğer isterlerse- naçizane bir kitap hediye etmek istiyorum. Sevgiler saygılar.

 
kalabalıkta kendinizi maskara etmeyin allaseniz :(

başbaşa yapılan teklif iyidir, şaşırtmaya da gerek yok. zaten beklediği için şaşırmayacak da. en fazla balon uçurun etrafta, abartmaya, gösterişe girmeye gerçekten gerek yok.

ek: ben de bu kadar gösterişi kimler yapıyor diyordum, anlamış oldum.
  • devilred  (11.01.15 15:46:26 ~ 15:51:35) 
herkes görsün istiyorsan bu tarz şeyleri istiklal caddesinde yapabilirsin, 3-5 bişeyler organize et mesela ziraat bankasının oralara adam koy ne bilim gül felan atsınlar. ziraat bankasına varınca durdur kızı evlenme teklifi et sonra elemanlar fırlasın felan.

yazan: yalnız ve çaresiz bir türk erkeği
  • masa penisi  (11.01.15 15:46:36) 
gaziantep/Adana da olacağım. teklifden bir hafta evvel istanbulda olacağım ama o gelemez.


  • darthvenom  (11.01.15 15:47:15) 
kimse sizin geçirdiğiniz romantik anları maskaralık diye nitelendiremez bunu baştan söyleyeyim de hevesiniz kırılmasın.
birazdan da 'abi çıtayı yüksek tutma, her yıl dönümünde daha güzel şeyler bekleyecek' diyen mallar da gelecek. onları da sallamayın. bu tarz özel anlar ilişkiye heyecan getirir, güzelleştirir. sevgilin ilerde çocuklarına anlatırken gözleri ışıl ışıl olsa, hatta bir de videosu olsa güzel olmaz mı?

www.eksiduyuru.com bu soruya verilen cevaplarda bi kaç fikir ve video var. ben en çok purusha'nınkini beğenmiştim. şehirden bağımsız gayet de güzel olur.

videoyu direk atayım www.youtube.com
  • seksen9  (11.01.15 15:56:15 ~ 15:58:51) 
adanada göl kenarına bi yere götür.. bişey konuşmamız lazım de.. sesin biraz kötü olsun.. ayrılacakmışsınız sansın..

ağaçların dallarında asılı küçük mektupları bulup okumasını sağla.. mektuplarda yazacak olanlar da senin hayal gücüne bağlı tabii.. derken yüzük asılı olan ağaca götür kızı.. buna benzer bişiler olabilir yanii..

dikkat et ama çaldırma yüzükleri..
  • defnex  (11.01.15 16:10:33) 
milletin içinde edilip edilmemesi bazısının hoşuna gider bazısının gitmez bizim fikrimizden ziyade o bu konuda ne düşünüyo onu öğren.. mesela bi kız arkadaşına söyle tesadüfen bu tarz bi video izliyolar gibi olsun. kız gülüyo mu yoksa aman bu ne saçma sey be mi diyor ondan öğren bi önce. zaten biliyorsan ona göre planla.. mesela insanların içinde edilsin istiyorsan sık geçtiği bir yerde bişeyler ayarlayabilirsin..o yol üstünde. sade bir şeyleri güzel buluyorsa da ona göre yap planı


  • shotgunwoman  (11.01.15 16:12:57) 
açıkçası ben öyle herkesin içinde ilgi odağı olacağım bir teklif istemezdim. özel olsun tabi ama baş başayken olsun mümkünse. hanım kızımızın da istekleri önemli yani. böyle şeylerden hoşlanmayacak bir tipse rahatsız olabilir.


  • kakao  (11.01.15 16:19:12) 
bir kadin olarak bahsettigin türlü bi teklif bana da cok yapmacik ve zorlama geliyor. sahsen su teklifi cok samimi buluyorum:
youtu.be
ayrica buradan alacagin fikirler de cok siradan olacak cünkü sizin ve iliskiniz hakkinda hic birsey bilmiyoruz. benim size verecegim fikri ayni zamanda x kisisine de verebilecek olmam bu teklifi siradanlastiriyor oysa böyle bi teklifin size özel olmasi gerekir.
soruya cevap vermek adina da madem tatil ve kalabaliktan bahsettiniz:
tatile ucak ile gidilecekse havaalani bu is icin uygun mekan olabilir. orda calisan birinden yardim talep edip bi anons yaptirabilirsiniz.
  • shi aila  (11.01.15 16:32:02) 
geçen face de fotoğrafta görmüştüm. üstünde" benimle evlenir misin" in birer harflerinin yazılı olduğu tişörtler giydirmişler arkadaşlarına. o tarz bir şey olabilir belki.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (11.01.15 18:36:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.