[]

büyü

selam ahali, size sorum büyü ya da bu tip enerjisel hikayelere inanıyor musunuz?
ben bir eşcinselim ve daha önceleri imam bir sevgilim oldu, uzun yıllar sevgiliydik ve sonrasında ayrıldık fakat ben ondan ayrıldıktan sonra bir tane bişe ilişkide dikiş tutturamadım, hep aksilikler oldu.
mesela bir tanesiyle çıkmaya başladıktan sonra babasının kalip krizi geçirdiğini söyledi sonra delirir gibi oldu ayrıldık.
bir diğeri kalbiyle ilgili sorunlar olduğunu söyledi ve ayrıldık
diğeri çıkmaya başladıktan sonra telefonunu kaybetti ve yine bir takıım sebeplerden dolayı ayrıldık
diğeri yurtdışına gitti, geri dönmedi..
bir tanesinin şirketleri vardı iflas etti, borç batağına girdi ayrıldık..
bu arada ayrılan taraf ben değilim ama önce bir aksilik oluyor sonra araya anlayamadığım bir soğukluk giriyor. diğerlerinden de ben hoşlanmıyorum. bu anlattıklarım 100/100 doğrudur ve bir mübalağa yoktur.
evet büyüye inanır mısınız?

 
barney stinson'la çıkan kızlar gibisin yeminle.


  • fayfim  (09.01.15 00:39:52 ~ 00:40:06) 
büyüye değil eşcinsellerin ilişki dünyasına, anlayışına inanıyorum =D


  • monster of puppets  (09.01.15 00:42:05) 
hahahahah büyü ne arkadaş orta çağda mı yaşıyoruz. cadı avına çıkalım hepsini yakalım.

inanıp inanmaktan bağımsız olarak büyü diye bir şey yoktur.

en fazla biraz uğursuz bir insansındır, o kadar.
  • take me rufee2  (09.01.15 00:51:30) 
Eşcinsel imamın yaptığı büyüye mi? hayır inanmıyorum


  • emirkulu2  (09.01.15 00:51:30) 
konuyla ilgili fizikçi/kimyacı -temel bilimlerden yani- ya da mühendislikten ve aynı zamanda geek arkadaşlar olarak yaptığımız geyikler var -yani frp oynayan, ne bileyim bilgisayar oyunu oynayan, anime izleyen, fantastik/bilim kurgu edebiyatını takip eden, falan- herşey radyasyon yayar ve bir başka duyuruda belirttiğim gibi, quantum sistemlerini falan etkileyebilir bu -tabi ben bunu geyik olarak düşünüyorum, o ayrı :D böyle bir çalışma yapılmış ama ne kadar ciddi bilemen- o yüzden, geyik olarak konuşması güzel olsa da, büyüye inanmak değil de enerji iletimini bilmek gibi şeylere girebilirim, ki büyü denilen şey dee insan zekasının açıklayamadığı şeylere verdiği ad aslında, başka bir şey değil -illa ki bilimsel olarak açıklaması vardır yani-

kısaca ben en iyisi sana "ah almışın evladııııım! gel bi okuyup üfliyim!" diyeyim en altın günü teyzesi modumla :D git bir okut kendini birilerine istersen, psikolojik olarak rahat hissedersin belki? bu arada şunu tavsiye edebilirim: muhtemelen şu anda üzgün ve/veya şaşkınsın, o yüzden mantıklı düşünmek yerine yan yollara sapmışsın -yani büyü-enerji vs geyiklerine- ben olsam tüm ilişkilerimi objektif bir biçimde analiz eder, gerekirse kağıda yazar, öyle durumu tahlil ederdim, belki senin farkında olmadığın hataların vardır ya da karşı tarafta göremediğin karakter bozuklukları vardır, ya da her iki taraf da suçludur. hiçbir sonuç çıkaramıyorsan ve hala canın sıkılıyorsa, istersen psikoloğa gidip akılcı bir düşünme yolu izleyebilirsin? hala da çözüm bulamazsan, git okut bir nur yüzlü teyzeye kendini, geçer. (nur yüzlü teyzenin duasını almak konusunda ciddiyim, siğillerde falan işe yarar misal, nasıl oluyor ben de bilmiyorum ama psikolojik herhalde?)
  • pasp  (09.01.15 01:02:39) 
bende eşçinsel imam konusuna dikkat çekmek için geldim.


  • air  (09.01.15 01:07:54) 
imam beyfendiyle bu konuda daha önce hiç konuşmuş muydunuz? büyüdür faldır inandığını falan söylemiş miydi?


  • hesabım silindi kırgınım modlar  (09.01.15 01:11:36) 
imamdan helallik iste.


  • domates yiyom  (09.01.15 01:14:00) 
diyanete sor.


  • lionel andres  (09.01.15 01:30:11) 
Sana iyi enerjilerimi yolluyorum.


  • old possum  (09.01.15 07:59:09) 
Büyü evet var. Tabi bu senin basina gelenlerin sebebi budur demek degil. Ve bunun cozumu de var. İhlas felak nas ayetel kursi. Inanarak oku.


  • photo85  (09.01.15 16:25:49) 
Buyu yapabilme gibi bir yetenege sahip kisilerin neden siradan, ortalama, zaman zaman sefil hayatlar surdugunu dusundunuz mu hic?

Sorsan "kendimiz icin yapamiyoruz" derler.
Bahane mi yok sarlatanlara.
  • mavi istiridye  (09.01.15 16:42:12) 
büyüye inanan biri değilim ben de ama bazı şeyler kafamda 'acaba?' sorusunu oluşturdu. pasp enerji olayını da düşünüyorum ki ben her eşyanın metafizik anlamında bir ruhu olduğuna inananlardanım daha doğrusu her atom bileşeninin ve ben belki de onlara negatif iyonlar gönderiyorumdur.
psikolojik diyen kişilerinde haklılık payı olabilir ama aşk denilen şey de zaten iki tarafında psikolojisi çok sağlam olacak diye bir kaide yoktur, ben kalbi açık biriyim ve elimden geldiğince metanetli davranırım ama hep bir aksilik oluyor böyle.
mesela geçenlerde yurdışında yaşayan sevgilim türkiye'ye gelmiti ve birkaç gün görüştük, kendisi dubai'de yaşıyor normalde.
gittikten sonra pek fazla yakınlığım olmayan benim yaşımda bi çocukla yanyana geldik, biraz sohbet ettik. normalde kırk yılda bi görürüm bi çocuğu ve dediğim gibi selamlaşmadan başka bi sohbetim yok.
konuşurken konu arap müziklerinden açıldı ve çok sevdiğini söyledi, bende pek hoşlanmadığımı söyledim ve sonra nedense arap sevgilimle beraber çekindiğimiz bir fotoğrafı bu çocuğa gösterdim. aa ben bunla yattım dedi bende şaka yaptığını falan düşündüm ama kaldığı apartı bana detaylarıyla anlattı. meğer clubte tanışmışlar. buna çok üzülmedim zaten onla aramaızdaki bi çok şey mesafeden dolayı bitmişti ama yinede bu olay beni şok etti.
  • guzellige inancimi sarsan simgeler var  (09.01.15 20:58:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.