[]

biraz gülmek ister misiniz? v.2

bu sabahki haber turumda geldiğim yer beni güldürdü sabah sabah. olayın kahramanları nicole kidman ve jimmy fallon. nicole kidman yıllar önceki tanışma hikayelerini anlatıyor, daha doğrusu jimmy fallon' ı resmen dağıtıyor.

izleyin, gününüz şenlensin.

webtv.hurriyet.com.tr

 
:) benim çok hoşuma gitti. hadi olayı anlamadın, o kadar güzel bir kadın var evinde, bari onunla ilgilen, oyun oynamak neymiş?


  • oinone pe  (08.01.15 08:47:49) 
ahahaha :) çok iyi ya, adam şok geçirdi valla. Yazık ya, neyi teptiğinin de farkında :) Yalnız nicole kidman 7 yaş büyükmüş ondan :)


  • arockm  (08.01.15 09:02:31 ~ 09:04:24) 
ahahahah şahaneymiş hakkatten. Jimmy programa devam edebildi mi acaba.


  • thracia  (08.01.15 09:04:10) 
fake geldi bana ya. amerikanların zaten abartılı mimikleri var, burda çok daha abartılı şekilde, şaşkınlıkları da öyle.


  • sayns  (08.01.15 09:04:57) 
n. kidman' ın mahcubiyeti gerçekti bence.


  • oinone pe  (08.01.15 09:10:31) 
nikol kidmın bu kadar sempatik bi yaratık mıydı ya çok datlı :3

sunucunun parmağındaki yüzüğü görene kadar ehahaha diye gülüyodum sonra suratım değişti img4.wikia.nocookie.net
  • emirkulu2  (08.01.15 10:11:35) 
çok güldüüüm çok da ihtiyacım vardı gülmeye :D sağol @oinone pe


  • kakamelsokoban  (08.01.15 11:56:52) 
Bazen böyle hikayeleri uyduruyorlar da, her türlü çok sevimliler ya. Jimmy Fallon'ın dağılması çok komikti gerçekten. Bir de bir kadın olarak Nicole Kidman'a da bayılıyorum küçüklükten beri. Ne kadar tatlı yahu!


  • aychovsky  (08.01.15 12:07:56) 
nicole rüya gibi.


  • cemiyetin unlu simasi  (08.01.15 12:17:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.