[]

Kilo verme

Şimdi bu adam(Christian Bale) bu kadar kilo vermiş ya,55 kiloya falan düşmüş , kemikleri sayılıyor,baya da kas kaybetmiş haliyle. Şimdi saçma bi soru sorcam, kalpte kaslardan oluşuyor, bu abimizin kalbi zarar görmüşmüdür bu süreçte? Sağlıklı bişi değil bu kadar vermek. Ya da kalbinde zarar görmesi için çok bilinçsiz ve daha fazla mı kilo vermesi gerekiyordu? Tıpla ilgili olanlar cevaplarsa sevinirim.




 
Elli tane doktor gözetiminde oluyor o işler, aşşadaki komşunun kızı sema gibi suntaya abanarak değil. Tıp.


  • emirkulu2  (06.01.15 20:08:32) 
doktor ve diyestisyen kontrolünde veriyorlar o kadar kiloyu
yine de sağlıklı olmadığını düşünüyorum

  • la noix  (06.01.15 20:08:56) 
bu adamlar inanılmaz paralar dökerek yapıyor bunu, öyle basit bir diyetisyenin verdiği program ile olmuyor.

sadece beslenme değil ameliyatta var.
  • grimer  (06.01.15 20:13:39) 
Güzel kardeşim vücuttaki tüm kaslar aynı mı? Kalp kasıyla biceps ya da abdominal bir mi? :)

Gerçekten çok saçma bi soru sormuşsun. :)
  • amarikanya fitbolcusu  (06.01.15 20:14:11) 
amerikanya nın dedigi gibi. skeletal muscle baska bi sey. karistirma.

ayrıca amma abartmıssınız. herif elma ve ton baligiyla vermis. o kilo kaybı her türlü sagliksizdir. doktor baksa nolur bakmasa nolur yine sagliksiz.
  • sage  (06.01.15 22:43:23) 
İstediği kadar doktor kontrolünde olsun, sadece kas ve su kaybı ile meydana gelen kilo kayıpları diğer kas gruplarına olduğu gibi kalbe de her türlü zararı verir. Onun önüne geçemezsiniz. Doktor ne yapacak, kalbi izole edip diğer kasların erimesini mi sağlayacak. Doktorların yapacağı şey, bu kas kaybı yaşanırken ve yaşandıktan sonra adamın kalp krizi geçirip ölmesini engellemek için yoğun bakıma almak. Bir film için o kilolara düşen bir adam bunun risklerini de biliyordur zaten.


  • angelus  (06.01.15 22:55:53) 
bir yerde okumuştum kısa süre içinde sürekli kilo alıp verdiği için ileri ki yaşlarında ciddi sorunlar yaşayacağı yazıyordu özelliklede karaciğerden bahsediliyordu.
ayrıca the machinist filmi için kilo verdiği zaman günde ya bir kuru light ton balığı ya da bir elma yediği yazıyordu. isterse 10 doktor denetlesin bunun nesi sağlıklı.

  • kuzey li  (06.01.15 23:16:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.