[]

facebookta engellenmek

Beyin yerine hava taşıdığına artık emin oldum.
Bi eleman var. Lise Son da aynı dersanedeydik dövme yaptırmıştım aynısını yaptırmıştı. Hani mini flört var ama arkadaşız öyle genel olarak atışır çok fazla anlaşamayız.

Uni de de çok görüşmedik facebook üzerinden konuşuyorduk öyle en Son naber demiştim cevap vermemişti


Bugün beni facebook üzerinden aramış yetmemiş bir de üstüne engellemiş beni

Fikrini silksinler diyorum.

Amaç ne ola ki delirdi mi şaşırdı mı anlamadım ben

 
senin bu olaydan nasıl haberin oluyor?


  • mea maxima culpa  (06.01.15 17:26:02) 
engellediğini anladım da aramasını nasıl anladın hakkaten?
yoksa gerçekten yaptılar mı böle bi program :SSS

  • emirkulu2  (06.01.15 17:28:02) 
Sohbet geçmişinde görünüyor diye hatırlıyorum. Yanlışlıkla aramıştır. Amacı en baştan engellemektir ama ayarlara tıklayacağına yanlışlıkla aramaya tıklamıştır. Anlattığın kadarıyla tam bi saçmalık. Tabii anlattığın kadarıyla..


  • IncredibleMau  (06.01.15 17:30:50) 
Once arayip ben bir sevgili yaptim cok kiskanc o yuzden seni silmek zorundayim kusura bakma, sorun sende degil bende diyecektir ama acmayinca direk silmistir mesela (ben sirek sildim boyle)


  • selam  (06.01.15 17:40:24) 
O biraz saçma biri aslında lise Son dayken atışsak bile benimle konuşma beni takip etme havalarındaydı

Sonra sonra gerizekalı olduğunu öğrendik böylece.
Hayır yani ben öyle sevgilim var istemiyor düşüncelerine karşıyım ya yapan insana tahammül edemiyorum
  • indescribable  (06.01.15 17:50:57) 
yav milletin işine akıl sır ermiyo
üni zamanımda ortak dersim hatta projem olan bi çocukla dersle ilgili bişi için msn eklemiştik. öle muhabbet falan da yoktu hatırlamıyorum. bi gün girdi sonraki baya bi zaman geçti herif hiç girmiyo msne, lazım oldu bişi sorcam yok. ulan bi bakıyım dedim silmiş

sora valla samimi diildim ama gittim yüzüne dediydim hayırdır bişeyimizi mi gördün, kendin ekledin kendin sildin diye. şey sevgilim kıskanç da o şeyetti demişti. benim o zamanki halimi görsen erkekten halliceydim, bakım makım sıfır. höaaaa diye suratına baktıydım elemanın.

7-8 sene önceki şeyi nedense yazasım geldi yazdım pardons. yani herşey olabilir amaaan salla.
  • emirkulu2  (06.01.15 18:05:06 ~ 18:05:24) 
Facebook üzerinden seni aradığını nerden biliyorsun hala anlamadım. Belki profilini kapatmıştır.


  • foradream  (06.01.15 19:40:13) 
Hayır başka hesaptan kontrol ettim

Arama dediğim görüntülü konuşma olayı var ya o
  • indescribable  (06.01.15 19:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.