[]

evde pilates yapmak

evde pilates yapamak niyetindeyim. ama o kadar çok üşeniyorum ki. evde bu işi yapanlar, kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? işten geliyorsunuz yemek yapmak ve yemek lazım, yedikten sonra da ağırlık çöküyor. illa ki aç karnına mı yapmak lazım bu hareketleri? geçen yıl spor salonunda hoca eşliğinde yapmışlığım var, o zaman para ödediğim için zorla da olsa gidiyordum ve vücudumdaki değişiklik çok hoşuma gidiyordu. ama şimdi o kadar üşeniyorum ki. ama o kadar da çok istiyorum ki. bana bu salak koşturmacanın içinde kendinize nasıl vakit ayırdığınızı anlatsanız bile gaza gelebilirim bence.




 
sabah kahvaltıdan önce yapıyorum. çünkü akşam o motivasyonum olmuyor işten gelince.

pilates için blogilates'i öneririm bu arada. biraz farklı bir pilates tekniği kullanıyor ve çok hızlı etkisini gösteriyor.
  • pokerface  (06.01.15 10:23:13) 
bizim gibi tembel ve üşengeçler için en doğru seçim spor salonuna gitmek.


  • kakao  (06.01.15 10:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.