[]

Kitap aşığı :(

bu ne şimdi ? tasarımına göre kitap alıyor , kitabın kabıyla uyumlu oje sürüp resim koyuyor, kitaplar desen kepaze hepsi edebi açıdan rezalet ki okuduğunuda düşünmüyorum çoğunu , bunlar nasıl kafalar amk

kitapasigi.blogspot.com.tr


 
Site açılmıyor ve avast malware veriyor.
Amaç neydi sizin?
Not: Günah almış gibi oldum, pardon ama cidden durum bu. Siteyi açamıyorum, ve çılgın gibi ötüyor avast
  • afush  (05.01.15 16:08:07 ~ 16:09:15) 
ego masturbatoru kızlar deniyor bunlara. ben yazık diyorum.


  • zebragibi  (05.01.15 16:08:12) 
Hiç yoktan iyidir. Soğutmamak gerekiyor insanları kitaptan.

Ergen işte, buna da şükür. Hiç kitap kapağı açmayanlar var. Günümüzdeki ergenlerden Foucault okumalarını beklemek ütopya maalesef.
  • pardonan  (05.01.15 16:11:36) 
kız güzel de değilmiş zaten kapat kapat


  • emirkulu2  (05.01.15 16:14:04) 
issizlik diyorum ben buna


  • eja  (05.01.15 16:17:25) 
oje sürmeyip koyaydı laf etmeyecek miydik yani? takılma abicim bunlara bosver. senin benim ilgimizi çekmiyor belki ama kızın bu kitaplara ilgisi var, arastırıp, edinip sitesine koyuyor iste.


  • ufukcel  (05.01.15 16:19:42) 
biz buna gösteriş aşığı diyoruz. "ben kitap okuyom taaaam mıa!!!" demek için açılmış. okuduğu o kitapları okuyarak insan sadece gözünü yorar başka bir işe de yaramaz, benim gözümde hiç okumayanla aynı kefede hatta bunlarla vakit öldüreceğine belgesel izlesin bir iki şey öğrenir...


  • kuzey li  (05.01.15 16:28:19) 
Asıl senin ki nasıl bir kafa. Ne hakla buraya gelip de kızı linç ettirmeye çalışabiliyorsun? Buraya blogunu paylaştığından da haberi yok değil mi?


  • mornie  (05.01.15 16:31:45) 
okusun da nasıl okursa okusun, boşverin bunları.


  • teritori  (05.01.15 16:32:51) 
ohoo böyle bin tane daha kız var. sen sadece birini görmüşsün. instagram'da da çok aktif bunlar. kız diyerek genelliyorum evet çünkü sadece belli bir yaş aralığındaki kızlar yapıyor. aralarında blog turu, okuma siksoku, soru-cevap falan gibi etkinlikler de yapıyolar. kitap yorumları genellikle "keyifliydi/keyifli değildi" ekseninde oluyor.


  • sir gawain  (05.01.15 16:33:43 ~ 16:55:39) 
kitap zevki kalitesi tartışmıyorum hiç. gerçi en son nazan bekiroğlu okuyor galiba ama muhtemelen o blogtan para kazanıyordur. kısa kısa yorumlar, belli yayınevleri, aynı yerden sürekli alışveriş vs.


  • caylaktozu  (05.01.15 16:49:08) 
sahsen guldum, hemi de sesli. bir de sorulardan bunalmis hanim kizimiz, "hakkinda bilmedigimiz 50" videolari da ceker olmus. tobeyareppim!


  • yetersiz veri  (05.01.15 16:49:10) 
tumblr kızı işte.


  • nl extreme  (05.01.15 16:51:11) 
ben de pek okuduğunu sanmıyorum, çok kitap okuyan yada kitaplar hakkında blog açan, "kitap aşığı" olan birisi "ilk defa deneme okuyorum" cümlesini kurmaz.

yine de bu şekilde eleştirmen de doğru değil, insanların kitaplarla daha haşır neşir olmasını istediğimiz şu zamanlarda göstermelik bile olsa birilerinin elinde kitap olması dokunmamalı bu şekilde.

keşke insanlar başka şeylerle gösteriş yapmak yerine sadece kitapla yapsa, eminim içlerinden bir kaçı "ne yazıyor la acaba?" diye açıp okumaya başlar.
  • trajikomix  (05.01.15 17:05:09) 
docrivers'i savunmak gibi olacak ama buna ifşa demek bence yanlış kızın amacı zaten blogu okunsun ziyaret edilsin, videoları izlensin. bunu beğenip beğenmemek de bize kalmış. kızın bu eleştirilerin olacağını düşünmeden blogu açtığını düşünmüyorum, açtıysa da bu onun "iyi niyetliliği".


  • kuzey li  (05.01.15 17:31:03) 
@yesilimtrak

hahaha kızın evine girip fotolarını kitaplarını yada kitap okurken ki videoalarını gizlice çekip buraya koymadım, ne ifşası ? Kız zaten blog açmış herşeyini sanal ortamla paylaşmış isteyen beğenir takdir eder isteyen de hedef gösterip makara yapar, kız bunu göze almış zaten.
  • docrivers  (05.01.15 18:02:56) 
Ben o kadar samimiyetsiz bulmadım ya. Tamam okuduğu kitaplar çok da insana birşey katan kitaplar değil ama zaten yaşı küçük ve o yaşlarda okuma alışkanlığı edinmesi, sırf blog için de olsa kitap arşivlemesi çoğu yaşıtları gibi lüzumsuz şeyleri dert edinmesinden iyidir diye düşünüyorum.


  • shejia  (05.01.15 18:07:12) 
bi de gelip burada "ay ne hakkınız var bunu paylaşmaya, bilmem ne?" şeklinde balkon teyzesi kıvamında, kendinde insanlara çemkirme hakkı bulan tipler bi bitse ya. Allah aşkına gidin kadınlarkulübü.com'da filan takılın, rahat bırakın insanları.


  • zebragibi  (05.01.15 18:07:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.