[]

Katlanir Bisiklet

Iyi aksamlar arkadaslar,

Bisiklet almayi dusunuyorum hem ufak tefek markete vs giderken binmek hem de spor yapmis olmak icin.

Disarda birakmayip balkona koymak istedigimden katlanir bisikletlere bakiyorum.

Genelde 20 inch tekerliler var, dun Decathlon'daki modellere baktim, bindim biraz, surusu pek rahat degil gibiydi.

26 inch olarak soyle bir bisiklet var, nasildir, alayim mi cok buyuk beklentiye girmeden?

www.hepsiburada.com

Baska tavsiyeler olursa onlara da acigim, bu arada boy 185 kilo 85, kucuk tekerli bisiklet biraz garip duruyordur bindigimde.

 
fena görünmüyor aslında ama bence dahon, geotech gibi markalara bak. ömür boyu garantili oluyorlar kadro konusunda.


  • megafon  (04.01.15 20:30:18) 
o kilo bazı markaların bazı modellerinde gevşemelere yavşamalara hatta gidonun elinde kalmasına yol açıyor. kron'un katlanırının iki defa elimde kaldı gidonu. ufak bi pim koymuşlar. bi de gömülü vida var galiba. ney neyi tutuyor belli değil. kusursuz pilotajla kurtardım amk, hidroliklerini kaybeden jal123 sefer sayılı ölüm uçağındaki gibi heyecan yaşadım.
gidon elimde kalınca ikinciye aynı bisiklete binmem de benim mallığım.

KRON ALMA
  • namus ninjası  (04.01.15 20:34:06) 
decathlon'un katlanır bisikletleri geçen sene ikiye ayrıldı ve kullanıcılara mail atarak toplatıldı. sonrasında üreticiyi değiştirip modelleri güncellediler.

dahon öneririm eğer dahon fiyatlarına çıkarsan mini katlanır bisiklet güzel bir alet www.mini.com.tr üstündeki aksesuarlarla 1750tl gibi bir fiyatı var.

şehir içinde dikkat gerektiren bir lastik boyu var(mazgal çukur ve büyük tekerleğin konforundan mahrum kalmak) fakat katlanma pratiği dezavantajlarından arındırıyor.
  • fukka  (04.01.15 20:46:25 ~ 20:51:50) 
Küçük teker başta garip gelir ama bir müddet sonra alışır hatta daha zevkli gelir. Küçük teker daha pratik ve portatif


  • amator filozof  (04.01.15 20:48:42) 
bu aralar ağzımdan bisikletten başka kelime çıkmayan biri olarak, nawres'in paylaştığı bisiklet çok cezbedici geldi. markası filan da okuduklarıma baktığımda epey iyiymiş gibi geldi.
mesela; bu bisiklet ile aniden hızlanmak istesem, hemen durmak istesem iş yapar mı? bir yarış bisikleti değil ama hız da yapılır mı? teknik özellikleri iyi mi?
bi merak etmedim değil evet:)
  • hede hodo  (04.01.15 21:00:04) 
Ben ufaklardan aldim cok da memnun degilim, toplu tasima icin katlayacaksan al yoksa katlanir alma.


  • sinatra  (04.01.15 21:06:03) 
eğer katlanmayan şehir bisikleti bakıyorsanız
www.bisikletcumhuriyeti.com

www.meridaturkiye.com
  • fukka  (04.01.15 21:13:28) 
mini cok guzelmis ama butceyi asiyor, maksimum 1000tl olarak belirledim butceyi.

bir de ilk onceligim katlanir olmasi, 20inch katlanirlarin surusu cok garip geldi ama alisiliyorsa dusunebilirim, ama 185 boy ile nasil durur bilmiyorum :)

linkini verdigim pininfarina hakkinda bilgisi olan var mi bu arada?
  • nawres  (04.01.15 21:38:34) 
www.deltabisiklet.com

dilerseniz indirim yaptırabilirim, 1000'e yakın bir fiyata alırsınız.
  • megafon  (04.01.15 22:22:36) 
Otobüse filan binmek için 26 sıkıntılı biraz ama balkon için idealdir tabi. 26 inch olarak Trde başka model yok sanırım zaten. Ferrariyi yapan firma diye biliyorum. Ben deonu almayı düşnüüyordum da sorna 20 inche karar kıldım, otobüse vs bineyim diye.


  • Cursed Chico  (05.01.15 13:38:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.