[]

kombi basınç

Arkadaşlar basinci ayarladigimiz yeri ben ayarlayamiyorum. Yani o şeyi neyse adi döndüremiyorum, cunku gücüm yetmiyor. Düşüyor basinc yukseltemiyorum bu yüzden. Naoicam? Her seferinde servis mi cagiricam? Bu kadar niye zor döndürmesi. Gelen servis oyle kolay yapıyor ki. He diyorum cok kolay ya. Ama elime alıyorum. Yok olmuyor.




 
ters yöne döndürüyor olmadığına emin misin?


  • dahinnotha  (03.01.15 15:52:43) 
dahinnotha doğru diyor, ters yöne çevirmeye çalışıyorsanız kırar mırarsınız mazallah. bana da öyle olduydu da yamulduydu.


  • nereye bu gidis  (03.01.15 15:53:58) 
Saat yönünün tersi değil mi?


  • evc  (03.01.15 15:55:10) 
musluktan farkı yok ki, musluk açabiliyor musun?


  • calzoncillos  (03.01.15 15:59:52) 
Öbür tarafa deneyin? Benim eski evimdeki kombide ne kadar çevirsem de basınç artmıyordu meğer su pompası arızalıymış. Tabi sizin durum biraz daha farklı.


  • johnmalkow  (03.01.15 16:03:40) 
şu an kafamda netleştiremiyorum da zorlanan yönün tersini deneyin.


  • nereye bu gidis  (03.01.15 16:04:01) 
ben de zor açmıştım. öyle sıkılmış ki yerinden oynatmak imkansızdı. bir de kombinin neredeyse içine gizlenmiş şekilde, uzanması da zor. ingiliz anahtarıyla uğraşa uğraşa açabilmiştim işte.

bu arada evet saat yönünün tersi.
  • soso  (03.01.15 16:04:10 ~ 16:04:40) 
İngiliz anahtari ile nasil oluyor? Evet musluk aciyorum ya. O kadar kolay degil ki ama.


  • evc  (03.01.15 16:16:39) 
penseyi alıyorsun, şişe açar gibi aynı yönde döndürüyorsun. evde yoksa komşuda vardır.


  • vatandasacartcurtyok  (03.01.15 16:30:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.