[]

kulağımı deldirdim

ama oraya topaç gibi bir şey taktılar delerken. şimdi ben onu çıkarıp halka takmak istiyorum. henüz 24 saat oldu. çıkartıp takabilir miyim şimdi? kanar mı? bir süre durması mı gerekiyor?




 
Ya 3 gün ya 1 hafta onun durması gerekiyordu. Deldirirken söylüyorlardı.


  • prodeq  (03.01.15 14:43:24) 
evet dokunma.2 hafta falan kalsın iyileşsin.arada çevir falan işte


  • high hopes of the sozluk  (03.01.15 14:45:50) 
1 hafta durması lazım en az. O boku ben bi kere yedim iltihap kaptı, şişti falan ızdırap. Sonra da çıkartmak zorunda kaldım.


  • buff  (03.01.15 14:48:40) 
Şİmdi halka bir şey takınca, bezelye gibi şişer o kulak memesi. İyileşmesi de sürüyor onun. Üstelik kulak alışana kadar da sadece düzgün gümüşler falan takmak gerekiyor. Plastikler çabuk pislenip iltihaplanmayı hızlandırıyor biraz. Ben 1 hafta sonra denemiştim ama 10. gün yine şişti. Gerçi benim cildim de biraz hassas, o nedenle sürelerde kısalma olabilir; yine de 1 hafta ister.


  • aychovsky  (03.01.15 14:51:02 ~ 14:52:17) 
Kızsan on gün çıkarma batikon/betadin sür arada.
Erkeksen şu an çıkar sonsuza dek ve on gün batikon/betadin sür arada.

  • Domuz  (03.01.15 14:51:12) 
Ben aynı gün çıkarmaya çalışmıştım zorlamama rağmen çıkmamıştı. Gece ateşim çıktı ertesi gün okula bile gidemedim öyle bir yandı ki kulağım ateşten


  • napoli  (03.01.15 17:16:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.