[]

şu an yapmalık en harika şey

selam duyurunun ifşa müptelaları,

bununla ilgili olarak sonunuzu iyi görmediğimi hazır bir duyuru açmışken söylemek istiyorum.

kız arkadaş ifşası diye bişey gördüm az evvel. noluyoruz ağalar duyuru böyle biyer değildi? neyse esas konu bu değil.
-----------

bir sebepten akşam 5 gibi yatıp 10 gibi kalktım. genelde böyle değilim. şimdi yapacak en mantıklı, yerinde ve tatmin edici şeyi arıyorum. aslında bunu yazdığım vakit aklıma birşeyler geldi.

sizin kitap okumak, film izlemek, alkol, osbir dışında önerileriniz neler? bunları baştan eledim. mesela bir arkadaş şu an uyumuyo muhtemel kalkıp yanına mı gitsem? baya uzak metrobüse filan binmeli bir güzergah. beraber oturup çay sıgara mı yapalım ne diyonuz?

süre sınırlaması olmayan gece programları tadında bir duyuru oldu. cevaplarınızı bekler, hayırlı kandiller dilerim.

edit: elediğim önerilere osbir'i eklemeyi unutmuşum. tşk @dedi ayca

 
kendiniz yapacak daha iyi bişi bulamamışken başkalarının eğlencesini yererek eleştirmemekten başlayın benceee (hayr ben hiç ifşa yapmadım da bu günlerde sürekli bi takımın diğerlerini eleştirmesinden baydım)

ersin karabulutun seneler önce bi öyküsü vardı ortamdaki farkındacılık adamları diye, aha bu abiler onlardan

soruya cevap: spor yapın
  • emirkulu2  (03.01.15 01:44:32 ~ 01:45:27) 
herkes çok yalnız kanka.


  • Solem2  (03.01.15 01:46:07) 
kardeş payı izle.


  • efrasiyab87  (03.01.15 01:52:00) 
İfşa yap. Biliyorum istiyorsun..


  • amator filozof  (03.01.15 01:55:00) 
@emir
topluca yapılan birşeyi eleştirdim. bunun çok keyifli geldiğini ama duyurunun tadını biraz kaçırdığını düşünüyorum. sen neyden rahatsız oldun ki? kimseyi itin götüne sokmadık.

@amator filozof ahahaha hakaten güzel olur bak. ben ifşaya yeni başladım duyuruda vurursunuz diye özelden yapıyorum tanıdıklara asasdşlkşk :D
  • klar  (03.01.15 02:03:46) 
kimse osbir demicek mi


  • dedi ayca  (03.01.15 02:16:34) 
Heheh :)


  • amator filozof  (03.01.15 02:19:03) 
@dedi ayca onu da istemiyorum belirtmeyi unutmuşum :)


  • klar  (03.01.15 02:24:11) 
başlığına salça olayım. almanyada yaşıyorum eğitim sebebiyle tatillerde vs şimdi olduğu gibi istanbula geliyorum. aga yapacak hiç bişe yok ya:( çok koyuyo valla. hep biyere git çay sigara yap bişeyler ye gel olarak değişiyor olay. hani almanyaya da bayıldığımdan değil ancak farklı aktiviteler var mesela hayatımda hiç Kletterwald'e gitmemiştim hatta varlığından haberim bile yoktu ne bileyim Lasertag oynamamıştım mesela hiç. çok sıkıcı olmuş lan bura :( bu da böyle bi anımdır.


  • KidLazer  (03.01.15 11:46:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.