[]

2. Geleneksel Duyuru Yılbaşı Hediyeleşmesi [durum güncellemesi #04]

selamlar herkese,

öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyor, 2015'in hepimiz için sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçmesini diliyorum! ayrıca, Duyuru Hediyeleşmesinde emeği geçen, çaba sarfeden, tatlı hediye telaşına düşen, bu etkinliğin ruhuna uygun davranan, sevinen ve sevindiren herkese kocaman bir teşekkür etmek istiyorum!!!

benim de hatalarım olmuştur elbet, bu seneki katılım beklediğimden fazla oldu ve bazı durumlarda tek başıma yetemedim, zorlandım. bu sebeple atladığım, sesini duyamadığım, mesajını göremediğim, görsem de sonradan çok geç cevap verdiğim ya da cevap vermeyi unuttuğum arkadaşlar var ise, sizlerden de özür dilemek istiyorum.

şimdi gelelim 4. güncellemeye: evet, zamanımız doldu, hediyelerin şu anda artık teslim edilmiş olması gerekiyor (ben de 31 Aralık'ın son saatlerinde olsa da jimjim'e hediyesini teslim ettim ^^). bu zamana kadar teslim edilemeyen hediyeler ya aksaklıklardan ötürü biraz gecikmeli gelecekler, ya da ihmalkarlıklardan/umursamazlıklardan ötürü hiç gelmeyecekler.

hediye gelmeyen arkadaşlardan ricam, bu duyurunun altına durumlarını bildirmeleri (sonradan gelirse de cevaplarını belli olacak şekilde editlemeleri!). isterlerse hediye göndermeyen, mesaj göndermeyen kişilerin kullanıcı adlarını da görünmez bkz vererek (yani şöyle yaparak) yazabilirler. mesaj ile değil de özellikle bu duyuruya cevap yazarak bildirmenizi rica edeceğim, çünkü bir cevap hakkı doğduğu zaman diğer kullanıcılar da görsün isterim.

elimde böyle bir liste olması hem mağdurları belirlemek, hem istatistiksel veri elde etmek açısından önemli. sonra belki bir çözüm yolu da düşünebiliriz beraber, ama şimdilik çözüm fikirlerinden ziyade mağdurları belirlemeye odaklanmak istiyorum.

hepinize tekrar teşekkürler ve mutlu yıllar!


Hediyeleşme Duyurusu - part 1 (git: 868788)
Hediyeleşme Duyurusu - part 2 (git: 872006)
[durum güncellemesi #01] - (git: 877712)
[durum güncellemesi #02] - (git: 878212)
[durum güncellemesi #03] - (git: 880487)

 
Oncelikle tesekkurler, baya ugrastin bu olayla :)

Benim hediyem henuz gelmedi, zikardo ile iletisimdeydik zaten biraz gecikecekmis. Sikinti yok :)
  • fakyoras  (02.01.15 10:39:43) 
hediyemi gönderdim. benimkisi de geldi.

good job @loveinaflipbook

herkese mutlu yıllar...
  • kakao  (02.01.15 10:51:59) 
Benim hediyem henüz gelmedi. Yılbaşı gecesi mesaj attım mutlu yıllar diledim ona da cevap gelmedi :(

Adresimi aldığından beri konuşmadık..
  • kegums  (02.01.15 10:52:05) 
@hatunun birine en geç 5 ocakta göndereceğimi söyledim ama yarın kargolar açıktır ve büyük ihtimalle yarın göndericem, hediyesi dolapta bekliyor, 3-5 günlük gecikme için özür dilerim, ben hediyemi aldım, herkese iyi yıllar


  • isadora  (02.01.15 11:16:16 ~ 11:17:17) 
Benim alacagim arkadasin yurtdisi seyahati, benim de basimin biraz kalabalik olmasi (acikcasi birazda gevsek davranmam) sebebiyle hala halletmedim ben. Gecikti ama halledecegim.


  • delifaruk  (02.01.15 11:43:55) 
bana çıkan arkadaş daha bi mesaj gelmedi en azından bi açıklama yapsaydı iyiydi .ben hediyemi yolladım yarın bugün ulaşacak inşallh.


  • abomoi  (02.01.15 18:27:31) 
ben gönderdim ama almadım hediye benim olayı bilen biliyo zaten.


  • basond  (02.01.15 19:28:05) 
ben hediyesini gönderdim ilgili kişiye. fakat benim hediyem gelmedi. mesajlaştık kargo konusunda ama daha sonrasında bir haber alamadım.

www.eksiduyuru.com

buradan bakılabilir...
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (02.01.15 21:26:11) 
Benim hediye de. Gelmedi. Acep nedendir.


  • ground  (06.01.15 04:48:28) 
arkadaşlar hiç mesaj gelmeyen başka kimler var? hiç mesaj gelmeyen? kendisine hediye alacak arkadaşın hiç iletişime geçmediği? duyurunun altına yazalım lütfen bi zahmet.

(minibüsçülerin "para üstü almayan var mıydı?" cümlesi vurgusuyla okuyun lütfen yukarıyı)
  • loveinaflipbook  (06.01.15 08:06:16) 
1 ay once iletisime gecilen sonra da ne hediye ne cevap alabilen katilimcilar bosverildi galiba. "Hic" diye bu kadar vurgulandigina gore.


  • kegums  (06.01.15 17:22:06) 
hediyem gelmedi hergün kargocu yolu gözlüyorum geceleri ağlıyorum nerdesin hediyem???


  • mrthany  (07.01.15 21:18:51) 
benim hediyem geldi. sağ olsun empty man bana çok güzel bir hediye gönderdi. hediyemi bana çıkan arkadaşa gönderdim inşallah dediği gibi beğenmiştir:)


  • yapma volkan  (07.01.15 21:47:34 ~ 21:51:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.