[]

Dağdan gelip bağdaki kıza yazılır mı?

Daha yeni başladığım bir işim var, sürekli yeni yeni insanlarla tanışıyorum, gerçi artık herkesle alıştım sayılır fakat ne olduysa hedefime bir kız girdirdim, şimdi bu konu üzerine biraz çalışırsam diğer beni yakından tanımayan insanların gözünde olumsuz bir intiba yaratmaktan korkuyorum. Böyle yeni geldiği ortamda hemen birine yazan insanlar hakkında ne düşünürsünüz?




 
gayet hoş

aynı iş yerinde 5 senedir çalışan bi gadın olarak approved diyorum

yukardakine katılmıyorum yok öle bişi. kıza yazsan kızla senden başka kim bilcek ki

sonrasında da etrafa yaymazsınız olur biter.

o kızlar ordaki erkeklerin tapulu malı değil, bizim bi kız arkadaşın başını yaktı öyle terbiyesizin biri. sırf yavşıyordu bişi başlatmıyordu herif, yeni gelen birisi kıza azıcık adım attı bu terbiyesiz ortalığı yıktı. durduk yere suçu yokken rezil oldu kız. resmen kapama hesabı. kız başka kuruma geçti kurtuldu.

sen yürü kısaca bişi olmaz yeter ki erkeklere belli etme. benim bahsettiğim türde manyaklar varsa da haberleri olmasın.
  • emirkulu2  (02.01.15 00:02:06 ~ 00:03:26) 
@emirkulu2
iş yeri ortamı kız ağırlıklı bir yer olduğu için yazdığımı çok rahat anlarlar diye düşünüyorum anlamasalar bile bir şekilde kız kişisi tarafından öğrenirler yani ikimiz arasında kalacağını sanmıyorum; bu duruma bir girildi mi.

@Unorthodox
yöneticiler gerçi işler aksamasın diye pek tasvip etmezler bu durumu ama düşünceni de düşünüceğim.
  • gezegen olan pluton  (02.01.15 00:32:30) 
Bok bişey olmaz. Yedirmezler sana o kızı. Çalışmaya mı geldin sevgili yapmaya mı amk.. derler, derim. Kuyunu bile kazarlar arkandan. Ha ben yapmam onu ama götünü yırtsan sevdiremezsin kendini bana.


  • IncredibleMau  (02.01.15 00:34:29) 
yoo iş ortamında kadınlar çok ketum oluyor okul gibi düşünme

5 sene oldu bak, bölümümden 2 kişiyle çıktım hala kimse bilmez çalışanlardan :) ben de diğerlerini çooook sonraları öğrenmiştim o da kimbilir kaçta kaçı :)

çünkü ilerde o kişiler tutar başkasıyla evlenir, kadına ise o adamla çıkması sakız gibi yapışır ağızlara.
  • emirkulu2  (02.01.15 00:39:49) 
İş ortamında kimseye yürüme. Erken de yürüme, geç de yürüme.


  • arnold schwarzeneger  (02.01.15 08:11:14) 
Hiç kimsenin haberinin olmayacağı garanti olsa bile yazma, bu işin bir de ayrılık sonrası var.

Arnold+1 milyon
  • zikardo  (02.01.15 08:45:50 ~ 08:46:16) 
arnold ve zikardo +1

İş yeri aşkları dertsiz başa dert katmaktan başka bir işe yaramaz.
  • turkuaz  (02.01.15 17:33:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.