[]

Yıl Olmuş 2015

Hala başı kapalı öğrencilerine laf yapan hocalar var, siz nasıl düşünüyorsunuz?

(bkz: yrd. doç. dr. ersen aloğlu )



Şöyle demiş;

“Türbanlı öğrenciler! Sizleri istediğim zaman dersten atabilirim. Sizin türbanla derse girmenizi sağlayacak bir tane kanun, yasa, hiçbir şey yok. Sadece Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla giriyorsunuz. Ben de bu talimatlara uyacak birisi değilim. Ben solcuyum, anarşistim, bunu bilin. Bu sözlerim için beni şikâyet edebilirsiniz, hiç fark etmez. Zaten soruşturmam var. Bir tane daha eklenir. Umurumda değil. Bunları da sizin için söylüyorum. Siz neden kendinizi kapatıyorsunuz ki? Saklamayın kendinizi”

 
Ergen galiba.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.12.14 10:53:24) 
ben okullarda belli bi standart olması taraftarıyım. kıyafet konusunda belirli bi ölçüt olmalı kimse götü açıkta gelmemeli başı kapalı da. ama malesef yok. o yüzden bence karışılmamalı kapalı öğrencilere. sonuçta memesini gözümüze sokan kızlara kimse karışmıyor.


  • heee  (30.12.14 10:53:28) 
sağlıklı düşünemiyor, sağlıklı düşündüğünü iddia ediyorsa ideoloji olarak sol ve anarşizmi yeni baştan yazanlardan olabilir.


  • candanag  (30.12.14 10:53:51) 
hakkaten neden?


  • aeroflot  (30.12.14 10:55:16) 
Hayir boyle yapanlar da kutuplasmaya tuz biber ekiyor. Muhafazakar kitlenin hatunlari zaten korkuyor cekiniyor erkeklerden boyleleri iyice korukluyor sonra yanimizda oturmaya korkuyolar


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.12.14 10:57:40) 
kendini solcu sanıyor sadece. başı açık öğrencisine laf atan da bu da gözümde aynı. benzer sığlıktalar.


  • pokerface  (30.12.14 11:01:50) 
kamuya hizmet eden bir meslek icra ediyorsan her türden insana fark gözetmeksizin o hizmeti vermek zorundasın. dersin dışında türbanı tartışırsın, karşı çıkarsın, hatta yeniden yasaklanması için mücadele de verirsin ama belli bir kesim öğrenciye ders vermeyi reddedemezsin, onları dersten atmakla tehdit edemezsin. tam bir sığırlık.


  • sir gawain  (30.12.14 11:10:19) 
sonra akpye oy verenler salak diyolar burda, resmen kucağını itiyorlar buyur burdan yak.

örtünmeyi saklanmak olarak algılamak da bambaşkaymış.
  • emirkulu2  (30.12.14 11:14:07) 
Başı kapalı olduğu için erkek hastayı muayene etmeyen kadın doktor gibi, ötekileştirmeye bayılıyormuş. Başı kapalı öğrenvinin gdrekçesi her ne olursa olsun onun eğitim hakkı engellenemez. Çember sakallı muhafazakar erkek öğrenci, zülfikar kolyeli öğrenci, che tişörtü giymiş öğrenci, gotik makyajlı öğrenci v.b. ile türbanlı arasında bir fark yok. Ben o ikna odalarında hüngür hüngür ağlatılan türbanlı kızların hallerini her şeyden önce bir insan ve kadın olarak unutmuyorum. Bu aydınların snob, elitist ve her boku ben bilirim tavrınıda sevmiyorum.


  • Phoebe  (30.12.14 11:18:48) 
kendini solcu ve anarsist sanan bir kemalisttir yüzde yüz.
ayrica gotunu açmanın karsiligi başını kapamak degildir.

  • partizan  (30.12.14 11:19:02) 
"lan anarşizm öyle bir şey değil" denir ve geçilir. genç olmak biraz zor galiba, bu tip adamlar bize demiyor öyle bir şey alacağı cevabı bildiğinden ama öğrenci görünce coşuyor demek.


  • rygard  (30.12.14 11:21:28 ~ 11:22:47) 
@sir gawain +1, üstüne söylenecek söz yok.

gençler haberde de entryde de bir noktaya takıldım, öğretim görevlisi değil, öğretim üyesi o.
  • dead and broken  (30.12.14 11:27:40) 
Hastalıklı bir düşünce dahası yok. Siz neden kendinizi kapatıyorsunuz. Bşr söz geliyor aklıma mücadele kadına özgürlük değil özgürce ulaşabilmek gibisinden.


  • odiyus  (30.12.14 12:37:53) 
öff çok sıkıcıııı!?!?!?!

zaten islamcı siyaset 20 senedir bunun ekmeğini yiyor. zamanında uygulanan manasız bir yasaktan dolayı tonlarca oy devşirdiler.

gereksiz bir çıkış olmuş. yıllarca bunun geyiğini yaptılar zaten yok eğitim hakkımız engelleniyor-yok türban yasağı yüzünden beyin göçü oluyor-türkiyeyi kanatlandıracak islamcı gençlik engelleniyor zart-zurt.

alın abi 12 senedir meydan sizin naptınız allah aşkına? örtülü ödenekten 6.5 katrilyon harcadınız nereye gittiği belli değil. 1.5 katrilyona ak-saray yaptınız çok lazımmış gibi.3 milyon suriyeliyi getirip şehirlere yaydınız hiç birimize fikir sormadan.

sanki bana kansere çare buldu-obeziteyi bitirecek hap yaptı-sonsuz enerjiyi keşfetti g.tlekler! benim sınıfımda da var 5 tane türbanlı kız oturup herhangi bir konuda çok değil 5 dk sohbet edemezsin. ne zaman evlenecez diye kıvranıyorlar. aha kabinedekilerin karılarına bakın. hangisi aktif çalışıyor? hepsi kapanıp-kocasına yaslanıp neşesine bakmış.

özet geçiyorum: aptalca muhafazakar fantezilerine malzeme olmayalım. samimiyetsiz islamcı siyasete meze olmayalım arkadaşlar. bu da kapak olsun:

ilerihaber.org
  • hatasızcoololmaz  (30.12.14 13:08:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.