[]

özlem tekin tarzı çılgın kız mı yoksa sınıfın ineği ahlaklı kız mı?

sb




 
insanları sikik sikik kategorilere ayırmayan kız


  • dinsiz adam  (26.12.14 22:14:23) 
Özlem Tekin çakma çılgın olduğu için, sınıfın ineği ahlaklı kız da çok odun olduğu için, sokakta ahlaklı, diğer taraflarda çılgın kız :p gelsin yarın en yakın arkadaşım olarak işe başlasın :p


  • pandispanya  (26.12.14 22:18:10) 
Ersine göre değilmiş biz de bunun için toplanmıştık buraya, dağılabiliriz


  • emirkulu2  (26.12.14 22:34:36) 
çılgın kız.


  • tirt star  (26.12.14 22:37:18) 
şimdi özlem tekin'e ahlaksız demiş oldun yalnız. ikisi de değil. yine de cevapsız bırakmayalım;

milla jovovich kadar güzel, caprica* (bak tricia helfer demedim) kadar seksi kız. ayrıca trinity (matrix) kadar iyi dövüşen, hermione (harry potter) kadar zeki olsa güzel olur. tabii bu yazdıklarımın hepsinin memeleri küçük. onu dengelemek için katie nolan kadar sporla ilgili, felicity (arrow) kadar iyi bilgisayardan anlayan, shaw (person of interest) kadar kendine güvenen ve iyi silah kullanan falan ekleyelim.

daha da uzamasın ve ortam karışmasın diye x gibi yemek yapan, y gibi sevişen, z gibi yay, q gibi ateşsiz silah kullanan falan eklemedim, gerçi ekleyemedim demek daha doğru.

gerçi bu yazdığım özelliklerdeki kızın da benimle ne işi olur? gider real madrid'de oynar :D
  • nawar  (26.12.14 22:43:23) 
ikisi arasında tercih yapmak çok zor. çünkü inek kız çılgın olamaz mı? çılgın kız ahlaklı olamaz mı?


  • secilmis uye  (27.12.14 09:45:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.