[]

lazer/ağda yaptıran kızlar

lazere gittiğimde tam işlemden önce kadın 'evli misiniz?' diye sordu bana. başka bir soru -öğrenci misin? kaç yaşındasın? vs.- sormadı. ilk gidişim de değildi.

evli olmanın bir önemi mi var ki sordu? yoksa çalışanın işgüzarlığı mı?

hiç ağda yaptırmadım bilmiyorum, ağdacılar da soruyo mu?

bilmiyorum, nedensiz yere sorusu beni rahatsız etti. bi size sorayım dedim genel bir durum mu diye.

 
Bana hiç sormadılar, sürekli yaptırıyorum. Ya da "Bikini bölgesine ağda yaptıran kişi evli olsa ne olur, bekar olsa ne olur" diye de düşünüyor olabilirler. Başka bir arkadaşımla laflarken "Ağdacı kadın orayı burayı karıştıra karıştıra G noktamı buldu resmen" diye dalga geçmişti. Ona da sormadıklarını biliyorum. İki seans lazere gitmiştim, onda da sormadılar.


  • aychovsky  (26.12.14 16:17:30 ~ 16:19:37) 
hiç başıma gelmedi. 'evli değilse' belki malum bölgeye daha mı ehemmiyet hassasiyet gösteriyolar acep ordakiler? lazernen kızlık bozan mı var acep yav. dur araştırıyım kk'da kesin soran vardır askjsddas

kkdan önce bu çıkıyo zaaaa www.kizlarsoruyor.com

"Görüş sahibi (18-24)
bozduu gercekten lazer epılosyandan bahıs edıyıyosun demı ozel bolgeye uygulanan tuy cıkmasın dıye oyleyse ewet bozdu dava acıldı yaapan yere halende mahkeme aşmasındalar 3 ay once oldu bu olay"

at yalanı bacım attt yalanı sadhsajhdjjhgasja
  • emirkulu2  (26.12.14 16:18:10 ~ 16:19:39) 
@ayço "Bikini bölgesine ağda yaptıran kişi evli olsa ne olur, bekar olsa ne olur" ne demek istediğini anlamadım :/

@şiranay yok yav. lazerin öyle bir etkisi olamaz. penis bile zor bozuyo(bozmak da neyse..) kadın böyle bişey düşündüyse yeterliliğinden şüphe ederim.

link için asdhfgjkhdljşk ozel bolgeye uygulanan tuy cıkmasın dıye afsdgfhgjh
  • seksen9  (26.12.14 16:20:51 ~ 16:25:53) 
Yok valla hic sormadilar ne agda ne lazer ki bi suru agdaci falan da degistirmisimdir. Sanki ilac yaziyo he. Alakasiz tamamen isguzarlik.


  • rayde  (26.12.14 16:25:41) 
Lazer yaptırdım, hem de birkaç farklı merkezde yaptırdım yaklaşık 7-8 sene içinde. Hiçbiri sormadı. Jinekolog mu o ya.


  • pandispanya  (26.12.14 16:33:41) 
hiç sormadılar, bilerek ketum duruyorum ağda zamanlarında. acıya konsantrasyon :/

evli olup olmamanın hiç alakası yok. sonuçta hijyen için de yapılabilir bu. kadın, mahalle kuaförü gibi muhabbet açmaya çalışmış sadece.
  • mellifica  (26.12.14 16:35:06) 
@mellifica muhabbet açmadı işte. şaşırarak 'hayır' dedim başka da bişey demedi. evliliğe hazırlık mı diye bile ilerletmedi.
hamilelik için mi sordu acaba dedim başta ama emin olamadım.

  • seksen9  (26.12.14 16:38:02) 
birçok farklı yerde yaptırmama rağmen böyle bir soruyla karşılaşmadım genelde farklı muhabbetler açmaya çalışıyorlar evli olmadığımı da parmağımda alyans olmamasından anlıyorlardır bence evli olsam bu sefer sorular farklı yönlere kayacak.Şu an genelde ne iş yapıyorsun/okuyor musun vs. oluyor.
Bence işgüzarlık, lazer yumurtalık vs.yle alakası olsa bile evli olup olmamakla alakası yok en azından direkt çocuk sahibi misin diye sorsaymış
@aychovskynin dediği de bence hani açıyorsun ya genital bölgeyi herhalde onla alakalı
  • isadora  (26.12.14 16:38:22 ~ 16:41:23) 
Hahahah şaka gibi! Seks yapacağım ondan ağda yaptırıyorum denilmesi gereken insanımsı ilkel yaratıktır.


a*
  • acelemvar  (26.12.14 16:43:23) 
Ben de gitmiştim farklı bölge için bir iki sene önceye kadar. Öğrenci misin diye bana da sormuşlardı. Yaz tatilinde napyorsun, nereye gidiyorsun gibi sorular da gelmişti. Evli misin gelse de yadırgamazdım sanırım ya da sevgilin var mı.


  • Cursed Chico  (26.12.14 16:54:16) 
Evli misin sorusunu hic duymadim cunku genelde beni 16-17 yasinda saniyorlar ama yasimi, okulumu soran oldu. (Zaten kuafor/guzellik merkeziyle aramda bag kurdugum icin tasinma haricinde cok farkli yere gitmedim) belki muhabbet icin sormustur diyeceğim ama oyle degol diyorsun. Rahatsiz edici bir durum.

Ben olsam 'neden ki, bir onemi mi var?' diye karsi atak yapardim :)
  • fraise  (26.12.14 16:59:59) 
keşke buraya sormak yerine o an kadına sorsaydın da ne kendiniz üzseydin ne de bu kadar insanı meraklandırsaydın. :)


  • kakao  (26.12.14 17:15:26) 
genel de meraklı olanları soruyorlar. ben saçımı kestirirken sormuştu biri mesela ki yaşımdan küçük gösterdiğim için evli olmadığım çok açık. hani muhabbet kurma amaçlı sormuştur bence.


  • tuborg yesili  (26.12.14 17:16:59) 
7 seans gittim, şimdi başka bir bölge için tekrar gidiyorum vs vs ama hiç böyle bir soru almadım. meraktan sormuştur çalışan. yani ne ağdacı ne azer yapan için bu soruyu gerektirecek bir durum yok. en azından lazerde kesin öyle bir durum yok.)


  • uzunuzunilgi  (26.12.14 17:21:41) 
@lim5 adsfsgdj bright idea acsgshsnjsa


  • seksen9  (26.12.14 17:46:09) 
"evli değil, genital bölgeye lazer/ağda yapıyor. kesin sevişiy.. aman zina yapıyordur. yollu/ırıspı"

falan diye düşünüyordur belki kendi ufak dünyasında. hani tıbben bir etkisi var mı, jinekoloji kontrolü vs.'deki gibi. malum bizim ülkede cinsel ilişkide bulunup, bulunmadığını sormak yerine "evli misin" diye sorarlar çünkü.
  • nawar  (26.12.14 18:02:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.