[]

whatsapp'da konuşmak istemediğinizde sohbeti kibarca nasıl bitiriyorsunuz?

Bir kimsenin yazdığına cevap vermemeyi hoş bulmadığımdan hep cevap vermeye çalışırım ama bazen bir neden olsa ya da yapmam gereken bir iş de bitirsem şu konuşmayı denilen zamanlar oluyor, kibarca o konuşma nasıl karşı tarafın da anlayacağı şekilde sonlandırılır, yeni anlayışlarda sorun bu whatsapp. E-mail olsa rahat ya da sms ama whatsapp ortamı sanki önemli bir durum olmadıkça konuşmadan ayrılmak hakaret gibi algılanıyor.




 
"peki" de.


  • washe  (25.12.14 20:38:50) 
vatsap widget'ı var ana sayfada vatsabı açmadan bütüüün mesajları okuyabiliyorum cevap vermek istemezsem vatsabı açmıyorum zaten birkaç saat sonra zaman aşımına uğruyor. ha başka biriyle konuşmam gerekiyorsa da hiçbir şey demiyorum öküz değil ya anlar.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.12.14 20:40:11) 
başkasıyla yazışacaksam "abi arkadaşla önemli bir şey konuşuyoruz" - malum son görülme zamanı vs vs - eğer kimseye bir şey yazasım yoksa da abi dizi/film izliyorum sonra konuşuruz.


  • kimlanbu  (25.12.14 20:40:52) 
biraz işim var, sonra görüşürüz yeterlidir. işin içeriğine dair açıklama da yapmamak lazım


  • rygard  (25.12.14 20:42:36) 
duşa gircem yazarım çıkınca kesin çözüm.


  • justinho26  (25.12.14 20:47:34) 
önce birden bire hızlı yazmış gibi "bi snye" falan yazıp ara veriyorum. az sonra da "sonra devam edelim bye" diyip sonlandıtıyorum. anlıyor ki işim var müsait değilim.


  • ground  (25.12.14 20:52:55) 
":)"

çok ısrar ederse "heheh"

daha da sürdürürse "canım sarjım biti"
  • ufukcel  (25.12.14 20:52:59) 
karsi taraf selam yazar.
8 saat sonra selam diye cevap verilir.

  • mayeskuel  (25.12.14 21:30:43) 
bugün bir arkadaşa sonra konuşuruz bu konuları dedim, trip attı, "seni meşgul etmeyeyim" diye, yani çok zor bir iş gibi, bundan sonra "artık biraz işim var sonra devam edelim diyeceğim" bakalım ne olacak.


  • gezegen olan pluton  (25.12.14 22:34:25) 
"konuşmak istemiyorum" diyorum. net.


  • Solem2  (25.12.14 22:46:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.