[]

Dark side'a geçmek

Sevgili duyuru halkı, bu aralar içimde inanılmaz kötülük yapma, insanları kırma, kırmış olmayı önemsememe gibi istekler var.

Hissettiklerimi olabildiğince anlatmaya içime atıp dert etmemeye çalışıyorum da nazik olmaktan çok sıkıldım.

Kurmuş olduğum cümleler temsili: "barkın'a o konuda ben de kırgınım"
Kurmak istediğim cümleler temsili: "barkın'ın da senin de amk"

Dark side'a geçeyim mi yoksa benim içimde hala iyilik var mı? Anket sonucuna göre davranacağım.

 
geçme. zarif olmak, kibar olmak, hayat sana ne kadar kötü davranırsa davransın kalitenden bir şey yitirmemek çok daha önemli.


  • federer  (25.12.14 20:15:44) 
ben günde iki üç sefer geçiyorum tavsiye ederim.


  • Solem2  (25.12.14 20:17:49) 
Federer'e katılmakla birlikte, Ben bana kötü davranan, beni aptal yerine koymaya çalışan, çakallık peşinde olduğunu sezdiğim kişilere (kişiliksizlere diyeyim) hiç acımam, elimden geleni ardıma koymam. Kan getiririm. Düzgün biri olmak enayi olmak demek değil. Yine karakter sahibi, iyi niyetli, nezaketli birisi olabilirsin ama bu her önüne gelene eyvallah çekeceğin anlamına gelmiyor.

Kötü insanı kıramazsın zaten, hak ettiği şeyi vermiş olursun. İyi insan kırılır, çünkü senin o kırıcı davranışını hak etmemiştir.

İnsanları kırma, hak ettiklerini ver.
  • yirmisantim  (25.12.14 20:19:56) 
bi kere dark side'a geçecek adam delikanlı olur geçecekse geçer, geçim mi abi:( diye sormaz. o yüzden sende yeterli potansiyel yok. sen fazla sorgulamadan loserlarla iyilik deryasında boğulmaya devam et karşim.


  • mj  (25.12.14 20:30:13) 
geç kanka. bugüne kadar geçmediğin hata. sen geçmedikçe barkın'lar ortamı s.kecek.

www.youtube.com
  • fuckinginthebushes  (25.12.14 20:36:36) 
Hoşça bak zâtına kim zübde-i âlemsin sen
Merdüm-i dîde-i ekvân olan âdemsin sen

  • BloodGroove  (25.12.14 20:46:25) 
alternatif öneri:

hem geç hem geçme. benim bu konudaki odağım her daim şudur: adil miyim?

son derece nazik davranan, üflesen yetmişbeş parçaya ayrılacakmış gibi duran naif bir insanın hak ettiği muamele ile, "barkııııın, barkınııııım :/(:(:(:(:/:/(::/(:(:/:/:/ çok dertliyim ve ayrıca kimse beni anlamıyöööörrrrrr" diye 7/24 ağlayanın hak ettiği aynı olabilir mi?

"benim genel bir tutumum var ve bu nezaketten asla ödün vermem" dersen, senin için "prensipli biri" denebilir, ama adil asla denmez. ben adil olmayı seçiyorum.
  • cevap botu  (25.12.14 20:57:13) 
darksayda geç, orda beni bul, sana laflar hazırladım.


  • bigbadabum  (14.06.15 03:03:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.