[]

Kendi paylaşımını beğenmek, takipçi satın almak vs

ezik tabirini sevmediğim için kullanmak istemiyorum ama çok itici değil mi? yani bunun alenen yapılıyor, alenen takipçi satın alınıyor olması nasıl bu kadar açık yapılıyor? ben çok utanırdım böyle bir şey yapsam bile. gizliden yapardım yani.

yakın bir arkadaşım sahte hesap açıp kendi fotoğraflarını beğeniyor sürekli. şaka yapıyor diye düşündüm bir süre ama artık adama bakışım değişti, soğudum resmen.

nedir yorumunuz?

 
  • nawres  (24.12.14 09:51:25) 
çok örneği olduğu için normal addediliyor bazıları tarafından ama bildiğin delilik. insanlar çıldırmış, güneş sisteminde bir gezegende uğraştığımız şeylere bak amk.


  • sir gawain  (24.12.14 09:52:02) 
Ben de çok hoş karşılamazdım böyle bir şeyi.

Ben bir de beğeni kasmak için 10 profil fotoğrafını haftada 2 kez olmak üzere sürekli değiştiren tiplere kılım.
  • himmet dayi  (24.12.14 09:53:19) 
Kişisel hesaplarda komik görünüyor. İş için açılmış hesaplar içinse biraz hile hurda.


  • arnold schwarzeneger  (24.12.14 09:55:32) 
bu kadar boş işlerle uğraşacak boş zamanım yok. olsa da böyle şeylere harcamazdım. ben gezip eğlenirim, millet evde oturduğu yerden istediği kadar beğensin..


  • fallthepieces  (24.12.14 09:55:34 ~ 09:55:52) 
bi insanla ilişiği kesmek için çok yeterli bi sebep. ezik tabiri de çok güzel uyuyor.


  • cadi iren  (24.12.14 09:59:54) 
birde başkalarının yüzü gözükmeyen fotoğraflarını kendiymiş gibi paylaşanlar var ki allah muhafaza.. benimde tahammülüm yok uyuz oluyorum.


  • heee  (24.12.14 09:59:57) 
manyak lan bunlar.


  • teritori  (24.12.14 10:42:36) 
Buse terim yapmis bunu, takipci ve begeni satin aliyormus instagramini ilk actiginda, simdi istemedigi kadar yorum ve begeni aliyordur.

Olayin soyle bi boyutu var, 50 takipcili korumali hesap dikkat cekmiyosa 2000 takipcili kapali hesap daha cok dikkat cekiyo ve takipci istegi artiyor.

Kendi gonderisini begenmek cok sacma geliyor bana da, eziklik falan demem ama. Begeniyosa begensin napiyim. 100 takipcin var ya da 1000 takipcin var ne degisecek, hepsi sanal kimlik. Disarida her turlu ayni.

Ozet: eziklik degil, sogumuyorum.
  • sayns  (24.12.14 11:07:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.