[]

Türbanlılar başörtünün içine ne koyuyor?

Peşin peşin söyleyeyim: iş bu duyuruda herhangi bir kesimi küçük düşürmek ya da dalga geçmek amacı güdülmemiştir. sadece gerçekten merak ediyorum

yani uzun saçlı birisinin öyle görünmesini anlıyorum ama hepsi mi uzun saçlı ki? hani böyle kafaları çok uzunmuş gibi görünüyor, gördüklerimin %99 u böyle, mesela şurdaki gibi

encrypted-tbn1.gstatic.com

google da da arattım ama bulamadım
sapık fetişist falan demeyin erkek değilim.

 
  • masa penisi  (21.12.14 16:48:00) 
Topuz tokası diye bir şey var, aha şu;
www.esarpdenizi.com
bunla saçlarını topuz yapıp kafayla topuz arasında kalan boşluğa da ince bi eşarp doluyorlar, o büyük şişkinliği elde ediyorlar.
  • hala mi ceren yahu  (21.12.14 16:48:43) 
merhaba. ya benimde hep aklımı kurcayan bir soruydu bu. erteliyordum. hayaaclothing.wordpress.com

www.ebay.com
  • libertine  (21.12.14 16:57:32) 
  • hiko seijuro  (21.12.14 16:58:08) 
biz alien diyoruz ya meğersem cavurlar deve hörgücü diyorlarmış. ben güldüm.

www.google.com.tr
  • libertine  (21.12.14 17:00:51) 
Ellerine ne geçerse onu :)
Ön tarafı kıvrılmasın düzgün dursun diye eşarbın önüne bi parça röntgen filmi sokanı da gördükten sonra o türbanların içini hayalgücünüze bırakıyorum :)

  • bir nick var benden iceri  (21.12.14 17:05:56) 
@libertine kuranda veya hadislerde de geçiyor sanırım "deve hörgücü" tabiri, sanırım şu şekilde takriben ".... yazıklar olsun saçlarını deve hörgücü şeklinde kapatanlara..."

tas koyan bile varmış :)


edit: sözlükten doğrusunu buldum:

"ümmetimin son dönemlerinde giyimli fakat çıplak bir takım kadınlar olacak, bunların başlarının üstü deve hörgücü gibi bulunacaktır. onlar cennete giremez, cennetin kokusunu bile alamazlar." (ebu davud libas 125, cennet 52.)"
  • sen olmayan cocuk benim  (21.12.14 17:24:24 ~ 18:01:42) 
önce saçlarını topuz yapıyorlar, ancak topuz ilk veirlen cevaptaki görseldeki kadar yularıda değil. o topuzu ikinci cevaptaki garip tokayla bağlıyorlar.

bone takıyorlar, bonenin ipini topuzdan geçiriyorlar. kaymamış oluyor.

şallarını (örtü, türban vs) bonenin üstüne bağlıyorlar genelde. hem kaymasını engelliyor. hem de bone alın kısmından saçları falan daha iyi topluyor.

bi de iğne kullanıyor çoğusu, bone aynı zamanda iğneyi tutturmak için alt taban.
  • dahinnotha  (21.12.14 18:05:01) 
dikkat çekmemek için takılan bir şeyin mantığını hiç ederek, güzel görünmek adına taşlarla süslüyorlar yetmiyor kafalarına fes gibi şeler takıyorlar işte karşim. bunu söyleyince biz islam düşmanı filan oluyoruz.


  • camfrog sonmez  (21.12.14 18:08:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.