[]

Komşu nereye şikayet edilir

tüm gece topuklularla evin bir ucundan diğerine hızlı hızlı yürüyüp, gece saat yarımda misafirlerini apartman boşluğunda büyük bir gürültüyle uğurlayıp, pazar Sabahı 9 dan beri top oynama sesine benzer gürültüler çıkartan ve bunu yapmaktan büyük zevk aldığını düşündüğüm bir üst komşum var. Kendisi yine daha önce 12 ye doğru haftaiçi bir gece aniden süpürge çalıştırıp bahar temizliğine girişmişti. Ben de öğrenci olduğum ve sabah derse gittiğim için o saatte uykumdan sıçramış, bir hışımla uyarmaya çıkmıştım. Ancak o günden sonra her şeyin değiştiğini söyleyemeyeceğim. O gece o gürültü kesildi belki ( adama saati sorunca saat kaç ki diye cevap vermişti), ama devamlı olarak ( her güne tekabül ediyor) eşyaların çekilmesi olsun, yere, duvarlara devamlı olarak vurmak olsun ( ne yaptıklarını tahmin edemiyorum, merak da etmiyorum) gürültü altındayız. Ben ve ailem ( emekli anne babam var) bu olaylardan çok sıkıldık ancak gidip uyarınca gelecekteki gürültüleri kesemeyeceğimizi biliyoruz. Sizden ricam var mıdır bu durumu şikayet edebileceğimiz bir yer? Akıl verseniz de olur. Gürültüsüz, sakin pazar sabahları diliyorum efem..




 
bence önce kendilerine bu durumdan rahatsız olduklarını söylemeniz daha doğru olur gibi geliyor.
herhangi bir komşuluk ilişkiniz yok mu kendileri ile hiç herhangi bir sebepten diyaloğa girmediniz mi? bence her halükarda önce rahatsızlığınızı kendilerine söylemeyi deneyin.

daha sonra diğer yollar.
  • corona  (21.12.14 10:47:43) 
sitede falan oturuyorsan, site/apartman yonetimine. kiraciysa ev sahibine, o da olmazsa polise yildirana kadar sikayet et. senin gibi baskalari da sikayetciyse attirmak icin gizliden imza topla.


  • goo.gl  (21.12.14 12:47:14) 
o gerekçeler ile hiçbir şey elde edemezsin. polise telefon açıp ne diyeceksin, "adam yürüyor!" ve "misafirlerini uğurluyor!!!" mu?


  • rygard  (21.12.14 13:43:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.