[]

Barcelona'da gorulecek yer onerisi ? (bana ozel)

milyonlarca kez sorulmus bir soruyu sormamin nedeni ben klasik turist degilim kardesim.
arkadasi gormek icin gidiyorum. 4 gun kalacagim. amacim bir starbucks bulup zaman gecirmekti gun boyu(arkadasi gormedigim vakitler)
ama bu sosyallik baskisi cok fazla valla. simdi oradan donunce herkes nereleri gezdin begendin mi diye soracak, bir cevabim olsun.

yurumeyi sevmem. bi de ustune ogrenciyim butce cok kisitli.
soyle gitmesi ve gormesi kolay, merkeze yakin yerleri bir tiklatsaniz guzel olur.
mesela bana istanbulda nereyi gormek lazim ? diye sorsaniz kalender sahilinde cekirdek-kola yapin diyecek adamim. oneri verirken bunu dikkate almanizi rica edecegim :))

 
Oraya gittim de la sagrada familiayı görmedim dersen seni döverler o Yüzden kesin Gör.


  • Lim5  (21.12.14 00:36:11) 
la sagrada familia'ya gidecekseniz internetten bilet alin. Daha ucuz muydu hatirlamiyorum ama diger turlu yarim gun bilet kuyrugunda bekleyebilirsiniz. Online biletlerin ozel giris kapisi var ve kuyruk olmuyor nedense kimse online bilet almadigi icin.


  • crown  (21.12.14 00:49:08) 
bilet alinip girilen hic bir yere gitmem ya. belki uzaktan bakarim ama.


  • mvpatakan  (21.12.14 00:50:57) 
la sagrada familia'nın içine girmesen de olur. mutlaka görmen gereken yerler gaudi'nin elinden çıkan yerler.


  • slackerbitch  (21.12.14 01:23:23) 
yurumeyi sevmem demissin, kesinlikle bisiklet kirala derim. bi tane de turis haritasi al, bolge bolge gunlere böl, ertafina baka baka gezersin. iceri girmesen bile cok guzel sehir turu yaparsin. ayrica gaudi parkina filan git yahu. bi de nou camp gormesi var, giden kisiye erkeklerin sabit sorusu:)


  • fallopian  (21.12.14 06:16:16) 
Tur otobüslerine binip şehrin tamamını 1-2 saat içerisinde görebilirsin.


  • kaptan memo  (21.12.14 08:04:02) 
- La sagrada Familia,
- Park Güel
- LA Rambla caddesi (Aslında pek bir esprisi yok istiklal caddesi gibi ama güzel kafeler bulabilirsin)
- Espana (yada catalunya tam hatırlayamıyorum) durağında ininde eski bir boğa güreşi arenası var, şimdi alışveriş merekzi. onun en üstünde 360 derece şehir görüşü mevcut.
- Eski boğa güreşi arenasından baktığında eski bir saray gibi bir şey göreceksin oraya doğru yürü, müzeyi gez, sonra müzenin arkasına geç, olimpiyat tesisleri var. oralar hep gezmelik. (müzenin adı Museu Nacional d’Art de Catalunya diye geçiyor)
- Tibidabo (dağın üstünde lunapark ve eski bir kilise var, tüm şehri tek bir yerden görebilirsin)
  • peace.on  (21.12.14 08:54:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.