[]

rusya'da uçak aktarması için beklerken moskova'yı gezmek

uçakların arasında birkaç gün bırakıp gezmek istiyorum, rusya'ya vize yok artık bildiğim kadarıyla, öyle elimi kolumu sallayıp gezip bir sonra ki uçuşuma yine moskova'da başka bir havaalanından devam edebilir miyim?

ya da aynı şekilde dubai aktarmalı gidebilirim, ama dubai için vize gerekiyor değil mi? zor mu vize işlemleri?

1 yıldan biraz daha fazla geçerli schengen vizem var ama schengen ülkelerinden ucuz bilet bulamadım gideceğim yere.

şubat ayı 2. haftasında toplam 14 günlük bir geziye çıkıyorum, siz olsanız moskova mı yoksa dubai'ye mi zaman ayırırdınız?

teşekkürler.

 
moskova'da olur. Dubai'de olmaz diye biliyorum ama dubai vizesi zor değil.
Ben olsam Moskova'da donar, Dubai'den de hazzetmem diyerek biraz daha araştırırdım beyrut falan.

  • whoosie  (19.12.14 16:40:00) 
şöyle bir şey okumuştum yakın zamanda, fikir olması açısından koyuyorum bence gerekli şeyler var. igemooneobi.blogspot.com.tr
koreye giderken rusyada aktarma yapan bir gencin başına gelenler.

  • emirkulu2  (19.12.14 16:41:22) 
dubai nedir ya? çakma bir şehir orası. çölün üstüne dikmişler uzun uzun binaları, iki tane lüks otel, birkaç popüler restorant, birkaç avm başka da bir bok yoktur orda.

moskova'ya git. müzeleri gezersin, rus kültürünü tanırsın, yemeklerini tadarsın, tarihi yerlerini gezersin

@emirkulu2 hızlıca okumaya çalıştım gönderdiğin linktekini. onlar uzaktaki havaalanına indikleri için sıkıntı yaşamışlardır. benim de başıma aynısı ingiltere'de geldi. heatrow şehrin merkezinde mesela ben stansted'e inmiştim. indikten sonra otobüs, tren falan filan yoktu. sonra anladım ki şehirlerarası otobüsler benzeri otobüslere binip iki saat yol gitmiştim.
  • secilmis uye  (19.12.14 17:45:30 ~ 17:50:25) 
hlimanından trenle ulaşabileceğiniz yerleri gezebilirsiniz moskova'da yoksa trafiğe arabayla girmek büyük risk olur. Genelde garanti olsun diye uçuştan 4-5 önce hlimanına doğru yola çıkmak gerekiyor taksi kullanılacaksa.


  • spankenstein  (19.12.14 22:05:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.