[]

Giyecek bir şey bulamadığından buluşmaya gidememek

Her seferinde aynı şeyi yaşıyorum. Bu sefer kendimi tamamen tüketmiş hissediyorum. Bunu sürekli hisseden bir ben miyim? Doğal olarak giydiğim şeyin de karşımdaki insan tarafından beğenilmesini istiyorum fakat çok vakit kaybediyorum. Bunu acilen aşmam gerek ama nasıl?

Bir de erkek arkadaşınızın daha önce beğenmediğini söylediği bir şeyi onun yanında giyer misiniz? Mesela yeşil renk kazakları hiç sevmem dedi. Sizin de yeşilin tonlarında 5 tane kazağınız var. Ne oluyor böyle bir durumda?


 
yenisini alsın o zaman pezevenk.

ya da katlansın yeşil kazağa.
  • marido  (19.12.14 13:00:37) 
ne istersen onu giy yav. yeşil kazağı kendinde beğenmiyordur, sizin giydiğiniz kazak size yakışıyordur. laf etse bile size, bana yakışıyo şeker ben seviyom diyin geçin. sokaktaki diğer sevgililer birbirlerinin her giydiğini onaylayan insanlar değiller.


  • emirkulu2  (19.12.14 13:02:19) 
Ben de kahverengi sevmiyorum, hatta yeşil de sevmiyorum ama bazı insanların üzerinde bu iki renge bayılıyorum.

Erkek arkadaşım olup olmaması farketmez, buluşacağım kişi belli bir kıyafetimi beğenmediyse, onunla buluşurken onu giymem ammaaa otu boku beğenmeyen biriyse de "amaan be seni mi dinlicem" diyip istediğimi giyerim.
  • lcha  (19.12.14 13:07:57) 
Ben yesili cok seviyorum de? Baskalarinin begenisine gore giyinmemeli bence, begensin ya da begenmesin arkadaslarin ne fark eder? Sana olan sevgi ve saygilari giyimlerine gore mi degisecek?


  • sayns  (19.12.14 13:14:10) 
abi siz ileride dayak yerseniz de çok şükür dersiniz. bu kadar takmayın karşınızdakini yeşili sevmiyorsa sevmiyor sen seviyorsan seviyorsun yani.


  • liriamer  (19.12.14 13:24:01) 
Ben de lcha gibi yapardım muhtemelen. Sadece kazaklardan birini mi sevmedi, niye sevmedi, yoksa hepsini mi sevmedi, merak ederdim. Arada bir insanların bir şeye ifrit olması normal olabilir. O zaman giymezdim de, durduk yere her şeye kıl olan biri ise pek sallamazdım.


  • aychovsky  (19.12.14 13:27:08) 
kırmızı kaşe kaban giy :/


  • teritori  (19.12.14 13:28:43) 
Evet ben de yaşıyorum o ne giysem stresini, bunun için artık bir şeyi beğendim mi hiç düşünmeden alıyorum, önceden çok düşünürdüm, defalarca denerdim, artık giyiyorum beğendim mi hemen alıyorum. Elimin altında hiç giymediğim ama kendime çok yakıştırdığım bir şeylerim hep oluyor.
2. soru için, giymem sanırsam, ancak çok sıkışırsam giyebilirim de, ama hani mesela geyikli tay sevmiyorum dese neyse de herkesin normal gördüğü bir şeyden hoşlanmıyorsa zor.

  • elikası  (19.12.14 13:52:12) 
acaba gerçekten yeşil rengi sevmiyor mu yoksa sana mı yakıştıramamış? bence kendine yakıştırdığını düşünüyorsan giymelisin ya da gardolabını onun sevdiği renklere göre yenile en iyisi evet evet en mantıklısı bu bence :)


  • la femme de turc  (19.12.14 14:03:56) 
5 tane yeşil tonlarında kazağın var ve arkadaş sevmiyor diye bunların hiç birisini giyinmiyorsun. biraz abartı değil mi? niye erkek arkadaşının her dediğini yapmak zorunda hissediyorsun.

ufak tefek istekleri olabilir. fazla dekolte giyinme, çok şıngırtılı küpeler takılar takma dikkatimi dağıtıyor filan. bunlar bir yere kadar normal karşılanabilir.

ancak yok yeşil sevmem, yok pembeyle aram yok filan inanılmaz garip ve itici bir yaklaşım. dolabını mı yenileyeceksin kendisi için? erkek arkadaşın için kazağının rengini bile değiştirmek zorunda hissediyorsan kendini biraz sorgula bence.
  • mea maxima culpa  (19.12.14 20:14:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.