[]

Autocad'in ucretsiz bir versiyonu var mi?

Ya da cok ucuz olan, bu eski versiyonlardan falan. Var mi ucretsiz ya da cuzi ucreti olan?




 
ücretsizi var. istersen özelden atayım torrent linkini :)


  • Tears of Devil  (19.12.14 10:28:25) 
en yenisinin trial versiyonu var autodeskin sitesinde


  • disardayim  (19.12.14 10:32:44) 
Bir de öğrenci versiyonu oluyor ücretsiz herhalde ama onu hiç kullanmadım bence de torrent+1 :)


  • Domuz  (19.12.14 10:41:37) 
Draftsight demeye geldim ve işte gidiyorum.


  • namus ninjası  (19.12.14 11:14:41) 
torrent morrent bunlar hep illegal.

autucad alternatifi programları deneyebilirsin.
  • teritori  (19.12.14 11:27:48) 
torrent'e kasten izin veriyorlar. izin vermeseler autocad ve diğer programlar bu kadar yayılmazdı. hatta windows dahil. torrent alt seviyeye ulaşmak için onların da işine geliyor, bilerek crack'lemeyi engellemiyorlar. torrentden indirip kullanabilirsin yani.


  • icim urperiyor  (19.12.14 11:53:46) 
öğrenci versiyonunda herhangi bi kısıtlama yok daha yapamadığım bir şey olmadı


  • yazmamaya yemin eden adam  (19.12.14 12:00:59) 
öğrenci versiyonunu kullanın torrent morrent kasmayın.


  • marido  (19.12.14 12:03:44) 
Torrenttrn catir catir indirmeyi ben de biliyorum arkadaslar:) Bana legal yollardan lazim, eski versiyon falan olur. Ne bileyim belki 7-8 sene onceki versiyonlar ucuzdur.
Ogrenci versiyonuna bir bakayim, tesekkurler.

  • delifaruk  (19.12.14 12:59:27) 
Draftsight autocad kadar kullanışlı olmasa da bütün işini görebilecek kapasitede ve ücretsiz.

Eğer işyerinde autocad yakalatırsan 20 bin tl civarı ceza ödersin. Bir de aylık ücretlendirme gibi seçenekler oluyor, autocad'de var mı emin değilim.
  • kimlanbu  (19.12.14 16:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.