[]

Besin zehirleceneğim napayım

Az önce dayanamadım, ~12 saat dışarda beklemiş pişmiş tavuğu yedim. Kokusunda bi gariplik yoktu ama dışarda o kadar bekleyince emin olamıyorum. Napayım zehirlenenler genelde ölmüyo gördüğüm kadarı ile 112'yi hızlı aramalara kaydedip öyle mi yatayım?




 
bir sey olmayabilir. ama olursa eger ercefuryl ilac al(diare olursan eger) bol sivi ic, bi gun icinde hafiflemezse hastaneye gidersin.


  • shotgunwoman  (18.12.14 21:18:09) 
en son zehirlendiğimde ambulans gelmedi eve hastaneye kadar kusarak koştum can havliyle, bence bi taksi durağının numarasını kaydet hızlı aramalara :)


  • masa penisi  (18.12.14 21:18:45) 
Allah taksiratını affetsin kardeş


  • emirkulu2  (18.12.14 21:24:09) 
kızarmış tavuk muydu , haşlama mı?


  • delicevat  (18.12.14 21:25:21) 
Bir şey olmaaaz. Afiyet olsun.


  • yirmisantim  (18.12.14 21:27:20) 
bi şey olmaz büyük ihtimalle. yine de dikkat edin kendinize bir gariplik hissederseniz hastaneye. ya da daha mantıklısı var, hemen gidip kusun.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.12.14 21:28:03) 
Kusma ve ishal ortaya çıkar belirti olarak, yediklerini çıkarırsın. Kusma geçmezse kayısı suyu iyi gelebilir. Hastanede serum taktırabilirsin. Hastaneye gerek olmuyor genelde vücut kendi dışarı atıyor zehirlenmenin kaynağını... Oldu da kusmadın vücut zehirli zehirli sindirdi hepsini, o zaman sıkıntı var. Ateş filan çıkar kendini kötü hissetmeye başlarsın. Kendini kötü hissetmeye başlarsan telefon yakında olsun dediğin gibi temkinli olmakta fayda var.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (18.12.14 21:30:22) 
@Delicevat Haşlama idi

@emirkulu Amin

Valla umalım bişey olmayacak. Zaten hastane de yakın eve. Ama her halükarda lezzetliydi tavuk. Bi daha olsa bi daha yerim. Zehirlenirsem kurtaramazlarsa da boğazını tutamadı, böyle oldu dersiniz.
  • Haldamir  (18.12.14 21:37:36) 
hava soguk cok sicak ortamda disarda beklemediyse ve tadinda kokusunda bi tuhaflik yoksa bisi olmayacak buyuk ihtimalle. sen neme lazim bi kase yogurt ye bi bardak sut ic en fazla ishal mishal olursun ya da kusarsin.


  • in vino veritas  (18.12.14 22:43:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.