[]

Hiç doğaüstü bir olay yaşadınız mı?

Yaşadıysanız anlatsanıza?




 
huzurlu bir dolunay gecesiydi. ayı ikiye böldüm.


  • ermanen  (18.12.14 03:14:39) 
  • murqx  (18.12.14 03:35:34) 
küçüktüm boncuklu tabancayı doldurdum bi tane sıktım işte, ağaca baktım ağacın kabuğunu söktü sonra kafama tam şakağıma dayadım tetiğe de ufak ufak basadokunuyorum, nedense kendi kendime heyecan yaratıyorum. Hoşuma gidiyordu bu tarz salaklıklar. SOnra birden hakkaten pat dedi, sıkmıştım gerçekten ama hissetmedim birşey, çıkmamıştı mermi. çektim bir daha tekrar sıktım yine attı. O an işte nedense şakağıma dayayınca çıkmamıştı mermi. Seneler geçti de ben de bunu unutmadım. Ne kadar doğa üstü denirse artık.


  • justinial  (18.12.14 04:09:29) 
6-7 yaşlarındayken yaklaşık 3 metre yükseklikten kafaüstü betona çakılmadan evvel kendimi bembeyaz bir şeyin içinde, dışarıdan biri gibi gördüğümü hatırlıyorum. sanırım çocukken öyle bir sanrıya kapıldım, bilmiyorum. bu tür olaylara pek inanmam.

bi de @e_rsin gibi cips olayım olmuştu. peşpeşe en az 10 defa bedava cips çıkmıştı. elimdekini bitirip bedavayı alıyordum. içim dışım cips olmuştu. sonra bakkalcı erdal abi "yeter artık, yarın alırsın onu da" dedi. ve yarın çıkmadı.
  • lesmiserables  (18.12.14 05:26:45 ~ 06:01:46) 
evet.

üzgünüm anlatamam.
  • mea maxima culpa  (18.12.14 05:59:50) 
Suadiye madoda tup patlayip bir kisi olmustu hatirlarsaniz. Ben o gece ruyamda arkadasimla oraya gittigimi gordum ama omrumde suadiyeye 2 kere gitmemistim. Neyse ruyamda siparisi verdim ama bir sey oldu biz kacmaya basladik. Sonraki gun arkadasa anlattım. Aksamina haberle karsilasmistim.
Bi kere de kardesim sabaha karsi ruyasinda bir kadinin kendini bogazkoprusunden attigini gordu ayni odadaydik baya panikle uyandi anlatti bana. Sabah haberlerinde ayni saatte bir kadinin bogaz koprusunden atladigi haberiyle karsilastik.

  • herseyi birakip gitmek istiyorum  (18.12.14 07:48:40) 
Sık Sık seyahat eden biriyim.
Rüyamda ne zaman uçak kazası geçirdiğimi gördüysem, istisnasız kalktığım gün uçak kazasına denk geldim.

Amsterdam'daki THY'den tutun, Malezya uçağına kadar. 3-4 defa yaşadım bunu, zaten 3-4 defa gördüm.

Uçak korkum yok, nadir rüya görürürm. Doğaüstü şeylere inanmam ama bu enteresan gelmişti, özellikle sabah uyanıp rüyalarımı anlattığım insanlara.
  • archely  (18.12.14 07:58:59) 
Üniversite zamanlarım. Yurtta kalıyorum. Bir gün sabaha karşı 'anne' diye çığlık atarak uyandım. Odadakiler deprem oluyor sanmış, çok korkmuşlar haliyle.

Sabah saat 9 gibi annem aradı beni. Sabaha karşı bir rüya gördüm 'anne' diye çığlık atıyordun, iyi misin diye sormuştu.

Açıklayamadığım bir takım olaylar silsilesi daha yaşadım ancak bunlar sanıyorum hepimizin az çok başına gelen şeyler. Altıncı his, yaşanacakların öncesinde rüyada görülmesi vs.
  • dessy  (18.12.14 08:02:36) 
rüyamda ne zaman bozuk para topladığımı görsem mutlaka başıma kötü bir şey gelir. artık etrafımdakiler öğrendi, oha bile demeye gerek duymuyorlar.


  • dieselsingle2  (18.12.14 08:21:46 ~ 08:22:21) 
evet, ben de şu andaki bilgilerimizle nedenini açıklayamadığım şeyler yaşadım, yaşıyorum. çoğunluğu öngörü, bazıları ise olumlu ya da olumsuz enerji iletimi gibi bir şey.

birkaç örnek vereyim:
çocuklar dağa çıkacaktı, bu sefer gitmeyin dedim, gitmediler. araç kaza yapmış. nereden bildin diye sordular bir süre.
epeyce yolu olan bir akrabamıza gitmiştik. kapıya bir iki adım kala "evde yoklar" diye düşündüm, evde değillerdi. ( o zamanlar telefon yoktu, rastgele gidiliyordu)
kızımla nişanlısı bir yere gidecekler, epeyce hazırlandı süslendi püslendi. bir an boşuna hazırlandı gibi bir şey düşündüm. saniye geçmedi nişanlısı aradı program iptal olmuş.
bu tür şeyler o kadar çok oluyor ki anlatmakla bitmez. çoğu anlık şeyler. büyük şeyler de oluyor, onlar bana kalsın şimdilik.

bir kaç kez de olumsuz düşüncelerim oldu. bana veya aileme zarar veren kişiler hakkında olumsuz şeyler söyledim veya düşündüm. olunca çok üzüldüm. şimdi öyle yapmıyorum. kimsenin bana zarar vermesine izin vermemeye çalışıyorum. bu daha iyi.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (18.12.14 08:28:39 ~ 08:29:47) 
sağ gözüm seğirince paralı iyi şeyler oluyor . ama sadece iki kere oldu :/
boş biliyorum , takip edeyim ben bu soruyu çok ilginçmiş

  • waterhardeningsteel  (18.12.14 09:08:44) 
6. his vs. diyorlar.
ben algıda seçicilik diyorum.
doğa üstü olaylara da inanırım aslında ama kendi yaşadıklarıma algıda seçicilik demek istiyorum.
  • icemint  (18.12.14 09:36:03) 
90'lı yıllar magic the gathering oynadığım dönemler.. cadde'de perla bilgisayar vardı Urza's Legacy seti ilk foil kartların piyasaya sürüldüğü set , biz 14-15 yasında ki cocuklar için booster acıp foil cıkartma eğlencesinin olduğu zamanlar.. haftasonu perlaya gitmeden evvel bi booster dan 2 foil cıkartmayı istedim , perlaya gittiğimde arkadaslarıma kolpadan dergide okudum '' yaa bilior musunuz bazı boosterların içinde 2 x foil kart varmış '' diye sıktım .. booster aldım 3 tane ve bingo 2 x foil.

2010lu yıllar , biraz ekonomik sıkıntılarımın oldugu dönemler.. balat sahilde o dönemki kız arkadaşla yürümece ve ekonomik düzlüğe çıkmakla ilgili konuşma '' ben çok sanslı bir adamım , money make den anlarım , kısmetliyimdir '' cümlesini kurarım 3 adım sonra ipod - iphone ve cüzdan bulurum :)

2010' lu yılların başı - üzerimde bi miktar drugla yakalanırım , askerlikde patlamıştır eş zamanlı.. hah tam ziki tuttun şimdi dediğim anda , yolda silahlı kavga olur.. polisler arabadan iner ben uzarım (:
  • morta.c  (18.12.14 10:04:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.