[]

kendinizi en iyi-en güzel-en en en harika hissettiğiniz durum neydi?

Melabağ
sb ama bende bir ornek vereyim, benim kendimi en-en-en hissettiğim an yazlıkta balkonda otururken akşam üzeri bir bardak kola eşliğinde (kola bağımlısıyım) muzeyyen senar dinlerken hayatımı dusunduğum zamandı.. o kadar çok kavgaya girmistim ki, ve hepsinden galip çıkmıştım. zamanın bir anlamı yoktu, içtiğim şeyin bir anlamı yoktu. Sadece hafif soğuk esinti ve mutluluk vardı...

gibi gibi

saygılar.

 
1998 1 mayısında polis barikatına doğru koşarken.


  • rygard  (17.12.14 22:33:41) 
Motosikletle kafamda kask yokken kaza yapmıştım. Kaza yaparken aha şimdi geberip gidiyorum diye garip bi mutluluk dolmuştu içime. adrenalin falan kaynakli herhalde. Sonra olmedim tabi üç beş kemik kırıp kaldım yerimde. Hala düşünürüm o olay kaza miydi yoksa başarısız intihar girişimim miydi diye :/


  • bokmuhendisi  (17.12.14 22:33:50) 
yaz vakti, hafif akşam üzeri, ılık bir meltem geçiyor üstümden üstümde, denizde sırtüstü yatıyorum. daha güzel bir an hatırlamıyorum.


  • devilred  (17.12.14 22:34:23) 
sezaryen doğum ameliyatında rahim kesilip bebeğin kafası görülünce, içerden gelen vık vık seslerini duyduğum andı..

not: doğumu ben yapmadım.
  • shotgunwoman  (17.12.14 22:36:05) 
Para kazandığımda


  • kahve kokusu  (17.12.14 22:36:16) 
cadirlarimizi alip motorlara atlayip gittigimiz kamp yerinde cadirlari kurup onune uzanip sigara ictigimiz zaman. sigaralar bostu tabi.


  • nawres  (17.12.14 22:42:11) 
tabi ki aşık olunca...elbette sürekli olan bi şey değil. tersine bilindiği gibi çok çok nadir olan bi şey ama harbiden içinde kelebekler uçuyormuş gibi hissedip, yaşadığın anın fonunda earth angel ( www.youtube.com ) veya close to you ( www.youtube.com ) çalıyor sürekli..


  • spider03  (17.12.14 23:27:18) 
Yüzme bilmediğim halde arkadaşım, teyzemin evladı ile havuza gittik. Arkadaşım hariç yüzme bilmiyoruz. Arkadaşım yüksekçe yerden atlıyordu. Bende atlamak istedim. Arkadaşıma tutar kurtarır mısın? diye sordum. Evet deyince. Başka hiçbir şey düşünmeden atladım havuza. Tabi boğuluyordum çünkü arkadaşım beni kurtaramadı. Can kurtaran olmasa ölebilirdim. Tabi arkadaşım benim çırpınışlarım yüzünden benimle birlikte ölebilirdi ki nerde var öldürüyordum ikimîzide. Mutlu oldum çünkü hayatımı bile güvenebildiğim bir arkadaşım olduğunu ve benim için hayatını bile hiçe sayabilen bir arkadaşım olduğundan.


  • odiyus  (17.12.14 23:33:03) 
ilk para kazandığımda.

ve bir de hayatımda ilk kez mutlu olduğum bir ilişkiye sahip olduğumu düşündüğüm bir akşam, erkek arkadaşım rahatsızdı, odamda uyuyordu, ben ve ev arkadaşım da ev arkadşımın odasında içiyor, çakır keyif oluyorduk. o akşam yaşadığım içsel huzur ve gerçek mutluluğu hiç unutamam. özel bir durum yoktu ancak hem sevgilim yanımdaydı, hem yakın arkadaşım. neden bu kadar abartarak hissettim bilmiyorum.
  • dessy  (18.12.14 08:09:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.